Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5806 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Draugas va nesenai nusipirko vaizdo plokštę GeForce 2GB ir sakė nesiskundžia. Nors būtų geriau man 4GB, bet manau kompas nepaveš. O gal ir paveš. Mano pusbrolis pirko laptopą ir jau buvo vaizdo plokštė su 4GB. :) Paaukočiau 200LT.

Gal ne vaizdo plokste su 4gb, o ramu 4gb, maximali vaizdo plokste kuri dabar isleista kiek zinau 1gb bet jos kaina tikrai sieks tukstanti litu ir dar tavo jungtis bus 100%, kad AGP tai tau geriausias variantas butu GeForce 7300GT 512mb arba 256mb (naujos kaina sviruoja virs 150lt) arba kanors is AMD gaminiu, pvz Ati Radeon x1600, ji siekt tiek brangesne, bet dziaugsies sparta, kokiam tu mieste gyveni, galeciau norsmaliai pakonsultuot... :P

Man tai sakė pusbrolis, kad pas jį vaizdo plokštė 4gb. O pas mane Druskininkuose 2 gb 240-250 lt.

Duok pusbrolio tel ar ka, kaip pisiu i galva uz tokius xuina, kad n'x toli nulekx... Tokie lop'aj tie tavo pusbroliai n'x? Ash tau sakau, kad net tokiu vga, uz 250lt geriausia vga yra: GeForce 9600GSO, ji 384mb product_info.php?cPath=85_197_70&products_id=10305868&modelis=9600GSO-M5KTCD

Arba: ATI RADEON HD4670 512mb http://www.gerakaina.lt/new/product_info.php?cPath=85_197_194&products_id=10306257&modelis=A7301

O pritaikytos tavo junkciai tai siek tiek brangesne, tj kur n'x mataj tuos 2 ar 4gb?

Pisi tu jam y galva? Ką tu čia kliedi. Jam 21m. Jis tave viena ranka sutvarkytų.

Man tai labiau prie širdies GeForce. Ir va nesenai žiūrėjau savo pc info. Tai parašyta, kad pas mane vaizdo plokštės atmintis 64 mb ar kiek ten. :rolleyes:

21m. ir tox lo'pas? Reta tokiu tikraj, tik neisizeisk. :D Siaip tai tada geras variantas GeForce 7300GT 512mb. :P Kokiam mieste gyveni? Patarsiu kur pikrt geriausia ir pigiausia...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5806 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...