Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 40
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

O ką aš sakiau!

Kai Dominus padarė, jog duotų FLT ne už temą ar žinutę, o už simbolių skaičių, aš jį perspėjau, kad atsiras flood'erių ir tokias nesąmones darys, bet ne, Dominus sakė banins juos. Aš nematau jokio pasikeitimo, diena iš dienos jie flood'ina, o jūs ne tai, kad banintumėte juos, trinat žinutes ir temas :)

Tad, darykit išvadas didvyriai ;)

Geans, prašau išvardink tuos pusę flooderių. Man atrodo tie pusę, tai tas pats žmogus. :)

Na taip, tas pats. Turėjau omenyje, kad buvo daugiau acc ten tokie forumolitai ir panašūs, kurie darydavo tą patį. Bet šneku apie tą pasiūlymą, sakiau, kad nepriimtų jo, nes pats matai netvarka darosi ir kalti jūs :)

Manot IP ban padės? acc galima kurti ir kurti o ip adresų aš turiu 22 tūkstančius dar nemokamu. Aš pats sustosiu kaip administratorius atkreips daugiau dėmesio į forumą.

Tai sukurk savo forumą, ir būk Super Duper Administratorius No Laiferis 24/7. Kiti žmonės turi gyvenimus, o ne tik, kad sedėt prie kompiuterio ir prie jo "kažką" daryt.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5342 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...