Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Jūsų nuomone 3 vartotojai verti moderatoriaus posto.  

49 balsai

1. 1. Jūsų nuomone 3 vartotojai verti moderatoriaus posto.

• GaNkster
      11
    • Vidmax
      4
    • Skruckis
      2
    • Žaneiras
      6
    • R0L1S
      2
    • .weeD`
      7
    • Detoucher`
      10
    • MacTavish*
      5
    • lukonic
      1
    • Popas23
      1

Recommended Posts

• Atsakymų 41
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Aš tik už GaNkster, nes jis malonus, aktyvus, dauk pastangų įdėjęs į SuperGames.

Kodėl nebalsavau už kitus?

Kadangi kiek esu čia prisiregistavęs, nemačiau nei vieno labai jau aktyvaus kurį galėčiau palyginti su GaNkster'iu. Dar apie Vidmax, kai jis čia prisiregistarvo, buvo tikras post'ų rinkėjas, visada flood'indavo, bet kaip matau pasiekė savo tikslą (SuperGames.lt Asai) ir apsiramino (žinoma neimk į širdį). Apie .weeD`, jį dažniausiai matydavau "GFX" skiltyje ir "Apie viską" arba dar "Forumo turguje", jis kitur nesilankydavo, todėl nebalsavau už jį. Skruckis taip pat kaip ir .weeD`. Žaneiras, jis buvo kažkur dingęs, bet vėl grįžo, taip pat dalyvauja "Įvairios diskusijos" skiltyje. R0L1S, na buvo dingęs, bet kažkiek su aktyvėjo, dalyvauja visose diskusijose. Detoucher`, na žinoma, kaip temos kūrėjas savęs nepasiūlys :D Juk 21 amžius :D Apie jį nuomonės neturiu, jis taip pat buvo dingęs. :)

Išsakiau savo nuomonę, ką norit tą sakykit, bet mano nuomonės niekas nepakeis :)

vasara buvau dinges db vel gryžau.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Geans tavo nuomonei visiskai pritariu, nereikia cia kisti draugu ar pns, cia daugiausia is isvardintuju saraso prie supergames.lt veiklos yra prisidejas GaNkster.

Kitus matome tik taip pasirasinejancius neitema[turiu omenyje neprisidedant prie supergames.lt veiklos].dar matome gfx shopose kovuose ir daugiau nieko. tai ka Detoucher, tavo manymu taip iseina, kad gfx tai galima eiti i moderatorius ? visiskai ne. Beja, jai norima i Moderatorius patekti, reikia pildyti anketas, o ne kazkokius balsavimus, kurie neduos jokios naudos.Mes galime ir belekoki "lavona" atsiprasant isrinkt, tas pats kaip ir seime, bet pagalvokit ka jis jau tiek prisidejo tas tariamai tariantis "lavonas" prie supergames.lt veiklos?.pries renkant reikia gerai apgalvot, o ne ikisti visiskai neitema zmogu..

Taigi, kas nori patekti i moderaotirus reikia ne offtopinti, o pildyti anketas, ar ne sudarineti durnus balsavimus.

Lavonas tai tikrai neturejau omenyje GaNkster.

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Aš jau 2 metai ir 2 mėnesiai šiame forume ir dar nesu pasiekęs forumo aso, pagrindinė esmė tame, kad galiu teigti, jog dar daugiau praleidžiu laiko forume nei kiti kurie tai padaro taip, kad viskas daroma dėl eilinių spalvų ar pasirodymo kietai. Mano mąstymu surinkti tiek daug pranešimų gali tik eilinis spammeris.

Jeigu manot, kad pisu prota ar kas nors nepatinka persižiurėkit pranešimus savo sukurtus ir pamatysit kaip gražu, jokios naudingos informacijos, nebent viskas nukopijuota arba vienas žodis.

Taipogi noriu pasakyti, jog kiekvienas forumo narys greičiausiai nori į moderatorius vien dėl to, jog galėtu tapti viršininkas ir per kabelius galėtų bent kiek paaiškinti kitiems, žinoma neteigiu, jog visi, bet 90% būtų.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

energyDie, aš tiesiog sukūriau šią temą, kad sužinočiau forumo narių nuomonę, kuris gi narys, jų manymų būtų puikus moderatorius. Bėje, iš kur ištraukei apie mano GFX? Ašten nemoku nieko doro padaryti su Photo Shopu.

Man regis visi zinom tokius siekius kaip tavo.kam reikes tas susipras. O nuomones niekam nereikia, tu cia tik pasispaminti atejai ir daugiau nieko, geriau ka nors gero ,bei naudingo nuveik, o ne renk kazkokius balsavimus, kurie naudos tikrai neduos niekam, kas is to jai zmones pripazins kuri nors zmogu kuris vertas moderatoriaus statuso?. Nebent jaigu Dominus pasakytu kas laimes tas ir bus,gi reikia pildyti, o ne cia balsuoti, balsavimas nieko nepakeis.As nieko ir nesakau,kad tu moki, as sakau is to saraso surasyti beveik visi GFX'eriai,nesvarbu cia tas.Pasakiau, kad manau , kaip mano manymu yra, ir nereikia cia nusisneketi.

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4958 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...