Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

As zaidziau su draugo acc jis turejo kaskur susikaupes apie ~47 Kreditus. Turejo Kastetus , Teleskopus , Pitbulli ir t.t . O seip greit reputacija keltis tikrai sunku bus nebent turesi daug kreditu daug daiktu , reketu ir t.t Nuo 10 lygio bus sunkiau.

Tikrai greit kilti nera sunku, tik reikia tam laiko skirti, aš pats su 0 kreditų dakilau iki 6 pozicijos, bet pabosta greit :]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Na man patinka nauja žaidimo versija. Jau prasikaliau, moku greitai lygį keltis, pagarbą didinti

:) Reketus užsikelti. O šiaip atsibosta tas pats per tą patį. Kai Vidmax sakė :) Prašykit jeigu pagalbos reikės + jeigu norite į gaują rašykite savo nick komentaruose, būtinai pakviesiu :)

Cia nera sitam zaidime taip,kad tarkim leidzia leidzia zaist tik 30 dienu,o paskui jei nori lost reik moket?

Ne taip nėra. Čia žaidi kiek nori. Tik po 3mėnesių uždaro miestą, ir po kokios 1val ar mažiau atidaro, nes sukelia atnaujinimus ir panašiai

:)

PC: Intel Core i5 4460 3.2GHz || AMD Radeon R9 280 3GB || 8GB RAM || Cooler Master ATX  2.30 THUNDER 600W PSU || MSI B85M-E45 MB || Zalman Mini Tower T3 korpusas || 1,5TB HDD

Laptop (Asus X555LB): Intel Core i5 5200U 2.2 GHz || GeForce GT940M  || 8GB DDR3L RAM || 1TB HDD

Čia, kas kažkiek laiko vis iš naujo prasideda žaidimas?

Ne, tik atnaujinimus sudeda ir panašiai. Atidaro serverį ir gali eiti žaisti, niekas nedingsta

:)

PC: Intel Core i5 4460 3.2GHz || AMD Radeon R9 280 3GB || 8GB RAM || Cooler Master ATX  2.30 THUNDER 600W PSU || MSI B85M-E45 MB || Zalman Mini Tower T3 korpusas || 1,5TB HDD

Laptop (Asus X555LB): Intel Core i5 5200U 2.2 GHz || GeForce GT940M  || 8GB DDR3L RAM || 1TB HDD

Aš pradėjau žaisti prieš keturias dienas pačiam seniausiajame mieste kuris nesibaigs :) na ką dabar turiu 14 lvl, 1mln pagarbos bei 45milijonus litų banke, pabodo keltis leveli bet pakentejas supranti kad net neatsibodo ;D As leveli keliuosi puldamas verslininka vien taip pakilau iki 14levelio, ant verslininko emu "Pavogti rolex laikrodi" bei "Vykdyti sandori" Tikiuosi kam nors padėjau ;) Jei noresite dar ko nors sužinoti mano skype:dzeivukass

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...