Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4950 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jmj kaip mane užknisa tokie "GFX'eriai" kurie neturi net hard N lygio ir drįsta taip vertinti:

"šūdas", "lievi", "nesąmonės", "tragiški", patys nieko gero nepasiekę ir save taip iškelia lyg būtų geriausi Photoshop'eriai. Imeski į kokius anglų saitus savo darbus, tai sulauksit tokios kritikos, kad net ašarų nesulaikysit...

O darbų spalvos nelabai suderintos, dar paskaityk pamokų.

Aš žmogui kritikos daviau. Tegul išvis eina pamokas skaityt o ne belenkokius darbus daryt kurie nieko neverti. Jau geriau pasimokyt normaliai ir padaryt kelis darbus negu padaryti 10 sigų kuriuose tik teksturų makalynė. Geansai aš tik jam patariu iš savo patirties , kad žmogus suprastų ką daro.. Kalbėk už save o ne už kitus , jai tave per forumą iškritikuoja ir apsiverki tai tavo bėdos..

Tai jei jūs duodat kritikos, tai bent patarkit ką gerai daryti, kas blogai tuose darbuose ir kt.

O dabar pora žodžių: "darbai tragiški". Ir iš kur jam žinoti kurioje vietoje jis tragiškas? Kur ne taip ką padarė? Jei jūs kritikuojat, tai ir argumentuokite kodėl tas darbas tragiškas, ar jums tik vienas dalykas galvoje - post'ų rinkimas?

jai tave per forumą iškritikuoja ir apsiverki tai tavo bėdos..

Dabar dėl šito: aš į kitas svetaines darbų nededu, nes žinau, kad jie tobuli nėra, ir su tuo PS nieko nesiekiu, atsidarau tik pramogai, todėl ir daugiau galerijose darbų dažnai nekritikuoju.

Tai nereiškia , kad aš apsiverksiu..

Man nėra , ką jam patart. Jis vistiek į mano patarimus dėmesio neatkreiptų. Jis darys tik kaip jam geriau :)

Natai gerai, į tavo patarimus dėmesio neatkreips, darys tas pačias klaidas, kiti jam sakys tuos pačius patarimus kuriuos sakei tu, gal tada susiprotės, ir apskritai, ne apie tave šnekėjau, šnekėjau apie tuos, kurie išviso net neturi PS ir vertina lyg būtų B lygio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4950 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...