Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4968 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trumpai apie acc:

Acc 1 miesto, pagal reitingus Acc yra top10, kreditų ~100. ~100 granatų. Krūva gerų ypatingų daiktų, tarp jų pc 4/5, kastetas 2/5 ir t.t. Kiti daiktai irgi geri. Yra ištobulinta gamykla, neša į dieną ~50m pelno. Yra užsakyta kovų įneršis mėnesiui. Norėdami drąsiai žaidimą baigtumėte top3.

Kaina tikrai nebus maža, nes acc tikrai ne prastas, tad rašykite tik su rimtais pasiūlymais. Atsiskaitymas būtų papildymu arba banku ar moneybookers, man nėra skyrtumo. Reikalui esant, jeigu esate iš Vilniaus galima būtų susitikti realiai ir apsikeisti aš jums acc/duomenis, jūs man pinigus.

Smulkesnę ir visą norimą informaciją parašysiu atskirai per PM / Skype žmonėms, kurie man pasirodys rimti pirkėjai. Padarysiu norimus screenshot'us ir t.t.

Tai tiek, visus klausimus į PM.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4968 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...