Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dungeons & Dragons Online nuo šiol taps nemokamas


Board

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

PCDU02.jpg

Kai Turbine Inc. žaidimų kūrėjai paskelbė pradedantys testuoti naujausią Dungeons & Dragons Online papildymą, Eberron Unlimited, jie išmetė ir dar vieną naujieną – internetinis, daugeliui žaidėjų skirtas vaidmenų žaidimas tiek esamiems, tiek būsimiems žaidėjams taps nemokamas!

Papildymas, pasirodysiantis šią vasarą, įgalins žaidėjus internetu nemokamai parsiųsti ir žaisti Dungeons & Dragons Online. Pelnas kompanijai ateis iš mini finansinių sandorių, kaip virtualių žaidimo įrankių ar ginklų pirkimas už tikrus pinigus. Dabartiniai žaidėjai, mokantys mėnesinį mokestį už galimybę žaisti, yra pirmieji, automatiškai įtraukti į VIP žaidėjų sąrašą. VIP žaidėjams atsivers priėjimas prie išskirtinų naujų rasių, nuotykių paketų, teritorijų ir būsimos vienuolių klasės.

Negana to, dabartiniai žaidėjai pirmieji gaus galimybę išbandyti naująjį Dungeons & Dragons Online papildymą, Eberron Unlimited, uždarame beta testavime, kuris prasideda šiandien.

Kaip jau minėjau, nuo šiol žaidėjai bus skatinami už realius pinigus pirkti papildomas virtualias žaidimo gėrybes, kaip stebuklingi gėrimai, nuotykių paketai, ginklai, apranga ir galios. Tuo tikslu kuriama Dungeons & Dragons Online parduotuvė (ang. „store“), kuri pradės veikti kartu su Eberron Unlimited. Be realių pinigų, žaidėjai galės kaupti Turbine taškus, už kuriuos taip pat galės apsipirkti virtualioje parduotuvėje.

Eberron Unlimited praplės žaidimą daugiau nei šimtu naujų įgūdžių, užduočių, žygių ir tobulinimosi galimybių. Taip pat pakels žaidėjų lygio kartelę iki 20, atsiras vienuolio klasė ir tuzinas naujų požemių.

Eurogamer.net(

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...