Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nežinau kodėl čia visi savo emocijas rodo... Iš tikro tai labai GRAŽUS aprašymas.Kaina biški ne per maža? Nes kiek matau sistemos unikalios. Žodžiu kas nupirktu tai projektas turėtu geras išeit. Su šituo žmogum esu bendarbavęs , nieko neapgavo , gal maišote kituo žmogumi?Esu pirkęs iš jo GM , ištrynė mano akysenoj , nebuvo neplatintas nieko , tik laikuj bėgant buvau aš apgautas kito žmogaus ,bet čia ne esmė. SEKMĖS su pardavimu , nekreipk demėsio į šitas komentarus , nes matosi patys nesupranta.

XBOX - MW3 KOMANDA - NORI PRISIJUNGTI? RAŠYK Į AŽ

bdc47d2dd10315b177c4060463a74c13638.png

Nežinau kodėl čia visi savo emocijas rodo... Iš tikro tai labai GRAŽUS aprašymas.Kaina biški ne per maža? Nes kiek matau sistemos unikalios. Žodžiu kas nupirktu tai projektas turėtu geras išeit. Su šituo žmogum esu bendarbavęs , nieko neapgavo , gal maišote kituo žmogumi?Esu pirkęs iš jo GM , ištrynė mano akysenoj , nebuvo neplatintas nieko , tik laikuj bėgant buvau aš apgautas kito žmogaus ,bet čia ne esmė. SEKMĖS su pardavimu , nekreipk demėsio į šitas komentarus , nes matosi patys nesupranta.

Na aš galiu garantuoti, jog ši modifikacija kurta yra ne jo, nes aš puikiai žinau kas sukūrė šią modifikaciją, taip pat su tuo žmogumi gerai bendrauju, o jeigu ir kam įdomu, tas žmogus yra " MaXeL ".

PARDUODU UNIKALIĄ " POKER " SISTEMĄ, PRITAIKYTĄ SA:MP ŽAIDIMUI

gta-samp-pardavimai/parduodu-unikali-poker-sistem-t108719.html

Svečias

GameMods tikrai yra neblogas.

Geras mapas

Scriptas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...