Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

O tai čia tipo merga?:D

Svečias

Tikrai bus apsimelavęs.... Reik viską išsiaiškint, paieškosiu dar gal kokių Acc.. :beers:

Ne nu... : D

Juokinat, jūs mane. : )

Nueik pas Ronnie, paklauskit Ronnie, kodėl mano el.paštas martynas, o gi todėl, kad mano seną nuhackino, netikit? Paklauskit! : ) pats Ronnie pakeitė, tai čia nesipulkit gerai? : )

Juokini tu mus. Nesuprantu, kokia prasmė nulaužus ACC keist el paštą? LOL. Negalvok kad mes durni. ;). Galėjai bent geresnį pasiteisinimą rast.

Beto, matosi kad iškarto susinervinai iš paskutinio sakinio .

❤️

Svečias

Vegito` visiškai pritariu. Manau kad Rukia yra mergina. Tiesiog elgiasi kaip mergina. :)

Koks skirtumas, tegul apsimeta ar neapsimeta kuom tik nori. Nesikiskim i kitu asmeninius gyvenimus, jai yra iskrypelis ir bus, gali kiekvienas juo apsimesti, paprasyt drauge kad pakalbetu duot drauges nr ,ar skype ,fb ar one ir pns... Nedarykit is sudo , i didziausia katastrofa, o ka as galiu pasakyti, rukia kiekvienas galim pasakyt va Ramune[kaip pvz] pakalbek uz mane prasau nupirksiu sokolada... gi vaikas mergina tik teapsimestu del demesio, ar nuolankumo.. Paklausk to ano koks skirtumas, visi galim susisneketi, kaip tik norime, tokiu dalyku nei yrodysi, nei paneigsi. Turekime kiekvienas savo nuomone viduje, o ne ja reiskime cia ir darykim postus, skandalus ir visa kita.

Moderatoriau prasome uzrakinti Tema, Aciu

Su pagarba: energyDie

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...