Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4725 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką darai?

[21] ◕‿‿◕: WHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEW

[21] ◕‿‿◕: Nieko

[21] ◕‿‿◕: Man tai patiko tos mergos žodžiai [Lesbietės]

[21] Ernis: kaip papasakok viskas buvo

[21] ◕‿‿◕: "You are sweeter then my gf. <3"

[21] ◕‿‿◕: xD

[22] ◕‿‿◕: Krč

[22] ◕‿‿◕: žiauru

[22] Ernis: ?

[22] ◕‿‿◕: Ryt eisiu pas ją į namus

[22] Ernis: O ko?

[22] ◕‿‿◕: SPĖK

[22] Ernis: PISTIS?

[22] Ernis: :D

[22] Ernis: Pasiulė?

[22] ◕‿‿◕: Durnas?

[22] Ernis: Ne

:D

[22] ◕‿‿◕: Pasipiršiu aš jai ;D

[22] Ernis: (rofl),

[22] Ernis: :DDd

[22] Ernis: 14 metu :D

[22] Ernis: ir piršis:D

----

[21] ◕‿‿◕: Mokykloj krč sėdėjau prie klasiokės , kurią myliu nuo 1 klasės.

[21] ◕‿‿◕: : 3

[21] ◕‿‿◕: Paimiau ją už rankos, suregavo teigiamai. : ]

[21] ◕‿‿◕: Pradžia yra ;P

----

[21] ◕‿‿◕: Aj nu

[21] ◕‿‿◕: Dar vakar vakare

[21] ◕‿‿◕: su lesbiete

[21] ◕‿‿◕: susipažinau

----

[21] ◕‿‿◕: lesbietė ne mano, o ta pana kur myliu nuo 1kl

[21] ◕‿‿◕: taip :P

[21] ◕‿‿◕: Dar kai buvom prie spintelių, ją apsikabinau...;D

[21] ◕‿‿◕: Norėjau pabučiuot

[21] ◕‿‿◕: bet neišdrysau

[21] ◕‿‿◕: :|

-----

[22] ◕‿‿◕: Tiesiog atsiklaupsiu ant kelių ir prašysiu, kad būtum pora. Paskui laižiakai ir pnš ;D

:D

-- Papildyta --

[22] ◕‿‿◕: toks jausmas

[22] ◕‿‿◕: kad aš ją myliu

----

Papildau

N-14 :D

[22] Ernis: Na kaip

[22] Ernis: susitikai?

[22] Ernis: Sveikas beto

[22] ◕‿‿◕: Jap. Jo. Xujnia. Sveikas.

[22] Ernis: KAs buvo?

[22] ◕‿‿◕: *Myliu SuperGames.lt*, sako "nenoriu aš su tavim draugaut *Myliu SuperGames.lt*" ... sakau aš: Nu ir pašol naxuj padla ir pisau skreplį ant kilima ir išėjau *Myliu SuperGames.lt*.

[22] Ernis: Ką jin?

[22] Ernis: Kaip regavo kaip atsiklaupiai?:D

[22] ◕‿‿◕: Iš pradžių gerai, nusišypsojo

[22] ◕‿‿◕: Bet *Myliu SuperGames.lt*

Paskui sako - Nedraugausiu.

[22] ◕‿‿◕: Nu ir *Myliu SuperGames.lt*

[22] ◕‿‿◕: tada pašol *Myliu SuperGames.lt*

[22] ◕‿‿◕: padla

[22] Ernis: kas toliau?

[22] ◕‿‿◕: Ką *Myliu SuperGames.lt*, apspjoviau kilimą, sako išvalyk , sakau išgraužk *Myliu SuperGames.lt*.. Užtrenkiau duris ir eidamas į visur trankiau ir išėjau naxuj.

:D D D D
  • Atsakymų 44
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Lol,vaikai dar nieko nesupranta:|

TAi ko vaikas savo amžiaus neviešini?

Man yra 16 metu,deja gyvenu toki gyvena,kad mano gyvenimas viena pamoka ir jei galeciau papasakot ka isgyvenes,tai zinok prilygtu jau suaugusiojio gyvenimui ir kas svarbiausia as atsistojau ant koju,priesingai nei kiti.Gaila vieno dalyko,kad kai as augau niekada nebuvau vaikas ir tie laikai praejo,o dabar vaikai labai izulus,elgiasi kaip suauge,o kai reikia atsakyt uz veikmus negali,seniau mano laikais buvo toks dalykas kaip pagarba,o siais laikais jos nebeliko.

Ir beje turet merga ar bahura dabar,tai tik draugam ar draugem pasigirt,pasilaizymui ir seip,na bet cia mano mastymas:|

Man yra 16 metu,deja gyvenu toki gyvena,kad mano gyvenimas viena pamoka ir jei galeciau papasakot ka isgyvenes,tai zinok prilygtu jau suaugusiojio gyvenimui ir kas svarbiausia as atsistojau ant koju,priesingai nei kiti.Gaila vieno dalyko,kad kai as augau niekada nebuvau vaikas ir tie laikai praejo,o dabar vaikai labai izulus,elgiasi kaip suauge,o kai reikia atsakyt uz veikmus negali,seniau mano laikais buvo toks dalykas kaip pagarba,o siais laikais jos nebeliko.

Ir beje turet merga ar bahura dabar,tai tik draugam ar draugem pasigirt,pasilaizymui ir seip,na bet cia mano mastymas:|

Normalei. ;D

Man yra tavo gyvenimas - P*.

TU taip pat, tai ko neviešini amžiaus? Tai gal pakalbam? :) Per mic

P.s Tai, taip išeina kad turėt mergą yra pasimaivinimas? :D ŽOdžiu asilas esi :D

:D D D D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4725 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...