Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 3 savaičių...
R0L1 - Nesistebiu, kad esi mano hateris. Visi nebrendylos bando kaipnors izeist tuos, kuriu pavydi. Ir + as nesu controlleris, priklausau kitai komandai. Nors ir mano esamoi komandoi manau tau visi butu handlingai, nes mes drifitnam ne su infernusais kaip tamstel ;)

Lol vaikeli, aš buvau metes samp ~4men, dabar vėl pradejau lošt, tik dabar iškart skriptinam nauja serveri ir ant driftingo atsiprašant b*** dejau dabar... ir koks infernus? tai kad su elegy driftinau ;]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

LOL šiaip visi controleriai su handling varo ( betn jau dauguma, net ir vadas kažkoks ten grybs nepamenu nick ) tai ir šitas su handling, ir nieko nuostabaus nematau ;]

Kiek supratau grybas tas aš. Pasakau tau vaikeli mielas. IŠMOK ATSKIRT KUR HANDLINGAS, O KUR NE HANDLINGAS:}, nes graudus daraisi

LOL šiaip visi controleriai su handling varo ( betn jau dauguma, net ir vadas kažkoks ten grybs nepamenu nick ) tai ir šitas su handling, ir nieko nuostabaus nematau ;]

Kiek supratau grybas tas aš. Pasakau tau vaikeli mielas. IŠMOK ATSKIRT KUR HANDLINGAS, O KUR NE HANDLINGAS:}, nes graudus daraisi

ooo pats faileris atejo, čia ir visur kitur šaukia ne handlingas, pist isimete video i savo tinklapi su handling, ir dar pasiraše su handling, *Myliu SuperGames.lt* lužau fail'as.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Didziausias fail'as - Tai tavo motinos ir tevo (nenoriu izeist), kurie sufailino ir pagimde toki nepribrestanti degrada.

100%-inis GRP pavydunas. Kol jus aukinot per naktis grp, ir bandet nusipirkt nama mes treniravomes, ir bandem pasiekt kanors auksciau, negu turet antra gyvenima.

GARAŽO KULTAS

ooo pats faileris atejo, čia ir visur kitur šaukia ne handlingas, pist isimete video i savo tinklapi su handling, ir dar pasiraše su handling, *Myliu SuperGames.lt* lužau fail'as.

Su kuo tu mane maišai?

1.) Aš į SuperGames tik vakar prisireginau.

2.) Gyvenime neesu kures drifto su handlingu

3.) kiek tau metu vaike? iš kur tokios fantazijos?:DDD

4.) BŪTINAI išeik į kiemą, nes cj tau jau Haliucinacijos

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...