Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norite 800FLT ?? Na tai įsijunk photošhopą ir padaryk vieną darbelį!

Kokį darbelį reikia atlikti ??

Darbas turėtų būti toks: jūs turite pagal pavyzdį nupaišyti su photošhop'u ARBA su kita grafikos piešimo įranginiu. (galimi variantai: photoshop, paint.net) Kai darbas yra atliekamas, jūs turite būtinai jį pasilikti, ir išsaugoti, jeigu jūsų darbas man labai patiks. Jūs atsiųsite man į skype .psd arba paint.net redagavimo formato. Manau viskas aišku.

O su kuom tas darbas bus susijęs ??

Darbas bus susijęs su: xbox live user info (vartotojo informacija). Tuojau parodysiu pavyzdį.

Pavyzdys:

?url=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FkZ1En.png&hmac=80da6afa57098916560d564755376471

Kas toliau ??

Toliau jums duosiu savo avatarą (savo žmogeliuką), kurį įdėsite į tą kortelę, matote pavyzdyje yra jisai šone. Paskiau matote viršuje tokius icon'us, G raidė, taurė ir valdymo pultas. Taigi tų icon'ų NEDĖKITE, bet palikite tiek pat vietos, nes aš pats dasidėsiu tuos icon'us kokius norėsiu. Skaičių viršuje galite parašyti kad ir 0, kaip matote ten. Paskiau matote yra žaidimų paveiksliukai, taigi galite sudėti ten, bet kokius, bet tokio pačio dydžio, ir kur yra tokie procentai žali prie žaidimų apačioje, ten parašykite MY TOP 3 GAMES (per vidurį). Matote yra dar šone tokie kaip ir avatarai, ten palikite vietos, aš pats viską susidėliosiu ten, ir galiausiai vardas su vėliava. Vėliava būtų kaip žinote LIETUVOS, o vardas: WalkKilleR . Na manau viską paaiškinau, apačioje pridėsiu savo žmogeliuko išvaizdą, ir darbą galite pradėti.

Papildomos nuotraukos:

Kurie žmonės darys, parašykite čia, kad darysite, užsirašysiu jus. Stenkitės daryti gražiai, nes prizą duosiu tik gražiausiam darbui!

OT: Bet juk tas paveiksliukas ne su piešimo programa darytas, man rodos tu užsiregistruoji ir gali pasiimti tokį paveiksliuką.

-- Papildyta --

original_img.png

Aš ten tik 2 žaidimus įdėjau, bet galiu ir 3, čia tik taip pavizdys.

Taip galima, nuėjus į playfire.com :).

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Pergaminau:

original_img.png

Neįsižeisk, bet man mano geriau atrodo. :D.. O jei rimčiau, tai reikėtų kaip nors "renderį" prie bg taikyt, kad nesimatytų tų apkandžiojimų.

Visko gali būt :))

Tai tu prie render'io parinkai panašų BG, ir ten nelabai pritaikysi, aišku aš bandžiau įblendinti, bet nesigavo, nes man atrodo ant to render'io uždėtas "Inner Shadow" ir kai jį nukopijavo taip ir liko.

Nedarykite bobų karų :D. Labai gražūs visi, jeigu galite pateikite dar keletą variantų, ir kiekvienas jūsų darbas turi +, bei -. Pvz: GanKster darbo fonas yra labai pritaikytas, nesimato apibraukimo avataro, pvz pas Geans man labai patinka tie kur yra po žaidimais, pas GaNkster fonas gražus, tekstas. Tad GaNkster, jeigu gali padaryk gražesnius tuos po žaidimais, gali būti panašūs į Geans, ir šone padarykite abu ten kur tuščia, įdėkite xbox 360 slim konsolės renderį, bei parašykite po to renderio (apačioje) Xbox 360 SLIM user . (jeigu nori gali Geans nedaryti, bet vistiek gausi 200FLT)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...