Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Colin Mcrae dirt


DXRKSIDE

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Colin McRae: DIRT aprašymas

Niekas iki ??iol negali prilygti "Colin McRae" ralio žaidimų serijai. Neperseniausiai pasirodęs "2007-06-15", Colin McRae: Dirt, padarė didžiulį perversmą ralio žaidimų serijoje.

Žaidime rasime net ??e??ias skirtingas lenktynių rū??is!Tai yra: ralio, kopimo auk??tyn, ralio-kroso, CORR ir ralio gaudynių. Visus lenktynių režimus yra lengva perpasti, taigi sunku nebus. Viena ma??ina valdoma lengviau, kita sunkiau, taigi reikės priprasti ir prie pačios ma??inos, kad galėtumėte pasiekti gerų rezultatų.

Kūrėjus galėčiau girti dėl to, kad kaip dažniausiai būna kituose žaidimuose meniu būna labai apgailėtinas, nepatogus, ir ne įdomus, bet čia viskas kitaip. Labiausiai man patiko įsikrovimo langas. Kai kraunasi žaidimas ekrane matome daug informacijos apie jus, pvz: jūsū mėgstamiausią trasą, ma??iną, geriausius laikus, ir net kelio dangą. Tai i??ties žavi.

Visdėlto neveltui žaidimui reikia labai galingo kompiuterio, nes niekur nesu matęs tokios grafikos kurią sukuria naujaus "NEON" grafinis varikliukas. Trasos ir automobiliai yra sukurti labai detaliai ir gražai. Galima pagirti ir žalos modelį, jis leidžia i??dauzyti stiklus, pamesti bamperius, įlenkti duris ir t.t, NEON variklis sugeba net nuo ma??inų nulupti dažus! Trasas taip pat galime niokoti, jej norite galite wažinėto pro krūmus, tvoras ir t.t. Važinėjant saulėje, automobiliai tiesog blizga kaip tikri, ai??ku jei jie nėra purvini, nes ??iame žaidime galima viskas.

Apie garsą nėra ko daug kalbėti, tiesiog kaip ir būdinga kiekvienam ralio žaidimui čia yra puikiai padirbėta su variklio garsais. Jie tiedog puikųs!

Na turbūt baigsiu savo apžvalgą!! Su pagarba Reflexs.

Sėkmės žaidime!!!

praso:

Operacine sistema:Windows xp

Procesorius:pentium 4@ 3.0GHz arba athlon 64 3000+

Operatine atmintis:1Gb

Vaizdas:GeForce 6800/radeon x1300 arba aukstesne*

Garsas:DirectX 9.0 suderinima garso plokste

colinmcraedirtcoverpst2.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...