Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano manymu čia vapšie valytojai vietoi tų darbų galėtų būti,čia palei tavo mappinimą išvis į gaują nepanašu. 1/10

tu spruk is cia zmogus bent stenges dare, o tu? ka tu moki? taip kad pi** is cia.

man tai visai nieko, bet nera tobulai padaryta

Tu kūrva velnias mažas bybi lyžink *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* paaiškins kur man pist :mucha: Vanialink niūhas kol sveikas vaikas *Myliu SuperGames.lt*. Ką aš moku? Tą ką moku tau vanialint po lova ryžas *Myliu SuperGames.lt*. Padročink ausį cielka mažiau niežtės.

Hacked by paša

Mano manymu čia vapšie valytojai vietoi tų darbų galėtų būti,čia palei tavo mappinimą išvis į gaują nepanašu. 1/10

O kas tiek blogai? Puola iskart prie valytoju...Reik padet naujokam, kad zinotu kur klaidos ir pan. mapinu gal kokias 3 dienas ir jau zinau tikrai, kad cia negalima deti savo darbu, nebent parasai o mano pirmasis ar pan...Turi lysti i sikna "oho 10/10" "Kaip grazu..." "+ rep" kad tau bent atrasytu ar bent matytu kad esi...

Nenumaniau kad taip blogai atrodo... (man asmeniskai tai visai gerai atrodo zinoma nera idealus bet kaip pradedanciam visai neblogai)

Jai kas gali pamokyti geriau mapint rasykit i az negailesiu as jum tu +rep kad ir po 5...

-- 22 Rgs 2011, 20:03 --

9/10 Kodėl?

1. Groove Street gaujos Lowrideriai per daug suspausti todėl manau be įbrežimo ne imanoma pravažiuot.

Testavau ir bent jau man iseina isvaziuoti, o tie kas nemoka isvaziuoti gali nevaziuoti :D :D :D :D

tu spruk is cia zmogus bent stenges dare, o tu? ka tu moki? taip kad pi** is cia.

Tu kūrva velnias mažas bybi lyžink *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* paaiškins kur man pist :mucha: Vanialink niūhas kol sveikas vaikas *Myliu SuperGames.lt*. Ką aš moku? Tą ką moku tau vanialint po lova ryžas *Myliu SuperGames.lt*. Padročink ausį cielka mažiau niežtės.

adresa numesk kietuoli prileksiu paziesim kas tai darys, nepagailesiu atvaziuosiu

adresa numesk kietuoli prileksiu paziesim kas tai darys, nepagailesiu atvaziuosiu

Klaipėda,riportas,sulupės 7,6. Laukiu *susikeikiau*.

Hacked by paša

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...