Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 76
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Nesuprantu tavęs, alch0bako... Čia visiems padedi, REP kaliesi, poto dar aiškini kad niekas tau nerūpi, viskas *Myliu SuperGames.lt*, dar kad 18 metukų turi svaigsti, gal dar su tėvo žiguliuku atlėktum? : /

Iš darbų maniau, kad esi geras skripteris, bet nemaniau, kad gali redaguoti GRP v8.2 ir vadinti save labai kietu skripteriu.

Labanakt, tu išmestas į šiukšlinę...

O kas sakė, kad aš panašus į jį? Nuomonės apie kažkokį superstą GRP editerį negalima išreikšt?

Ju gi pasakiau, kad panašių žmonių į b0mberis nuomonė apie mane nerūpi, bet ką aš čia šneku, jūs flooderiai renkat postus... Aišku. :)

Oj Alch0bako alch0bako. :) Kiekvieną kartą rašai : Man jūsų nuomonė neįdomi, neprivalau rodyti ir panašiai ,nes tiesiog nieko nesi padaręs savom rankom, tik Nuripinęs.

Jeigu gali dabar be išsipi**nėjimų parodyk bent 1-ą savo padarytą darbą.

Spėju kad vėl parašysi : Neprivalau rodyti , man nuomonės panašios į B0merio neįdomios ir taip toliau. Neišsisukinėk. Prigautas esi. Dabar tik tylėk po šluota kaip pelė . :)

❤️

Ju gi pasakiau, kad panašių žmonių į b0mberis nuomonė apie mane nerūpi, bet ką aš čia šneku, jūs flooderiai renkat postus... Aišku. :)

Oj Alch0bako alch0bako. :) Kiekvieną kartą rašai : Man jūsų nuomonė neįdomi, neprivalau rodyti ir panašiai ,nes tiesiog nieko nesi padaręs savom rankom, tik Nuripinęs.

Jeigu gali dabar be išsipi**nėjimų parodyk bent 1-ą savo padarytą darbą.

Spėju kad vėl parašysi : Neprivalau rodyti , man nuomonės panašios į B0merio neįdomios ir taip toliau. Neišsisukinėk. Prigautas esi. Dabar tik tylėk po šluota kaip pelė . :)

Neturiu pagrindo kažką daryt ir rodyt jum. Nes kaip matau visi vienodi esat. :)

-- Papildyta --

Nekaltinkit jo!

Jis GRP'istas todel gal nemoka su RPG todel ir nepadare...

Gerai jai jis GRP'ISTAS viskas tvarkoj, bet kodėl reikia meluot, kad moka? Ir dar + su tokia reputacija. Čia skaitos skripteris?

Kad nemoku gali pasakyt tik toki kaip jūs.

j

Neturiu pagrindo kažką daryt ir rodyt jum.

Kiek dar kartų tą nesamonę sakysi? Jau mane už**st pradeda tavo toks chatas, jei kažkas negerai, tai pūsk *Myliu SuperGames.lt* iš čia *Myliu SuperGames.lt*.

Neturiu pagrindo kažką daryt ir rodyt jum.

Kiek dar kartų tą nesamonę sakysi? Jau mane už**st pradeda tavo toks chatas, jei kažkas negerai, tai pūsk *Myliu SuperGames.lt* iš čia *Myliu SuperGames.lt*.

Tą patį galėčiau pasakyt ir tiems kurie manęs nepalaiko, bet aš toks nesu kaip jūs, todėl ir to nedarau :). Be to žaidimas „Kas nusikeiks geriau“ atsibodęs, galėtum sugalvot ką nors naujo.

j

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...