Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Noriu pranešti apie vieną skripterį, kurio šiame puslapyje reputacija puiki, bet jis yra apgavikas. Tai alch0bako. Taigi buvo taip, jis prašėsi pas mane į projektą su draugu Arme. Paskui alch0bako priimiau tik vieną, nes arme pasirodė vaikas. Daviau alch0bako RPG Gm kad jis sutvarkytų tai ko aš pats dar nlb moku. Paprašiau kad sutvarkytų greičio matuoklius, jis sakė jam taip 10min darbas, bet noriu pasakyti jog jis iki šiol dar nepadarė. Turiu skype irodymus šiandienos chat'o. Daug kas iš šito puslapio rašė jog jis yra GRP'ISTAS. Aš pradžioj netikėjau, nes parodė kokia jo reputacija yra šiame puslapyjė, parodė kokias pamokas esa sukures. Krč nervai tik ima iš tokio. Kaip žinau norėjot pirkti kaikas iš jo Istorijos fs, ir spėju jis tai kurė tikrai ne vienas, bet dėkui Dlc kuris ikėlė tai už dyką, ir būtų nereikėja siūsti tam apgavikui pinigų.

Čia irodymai:

[22] Rapolas.: Nu jau esu.
[22] Rapolas.: Kur skubi?
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tu gerai kai tu pilnametis ir tu gali sedėt kiek nori.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Žiūrėk, gali atsiūst jau gm, nes ruošiuosi ryt dirbt, ir vėl tada duosiu.
[22] Rapolas.: Ką tu ten gali dirbt jeigu nesi skriptų kūrėjas?
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nu dirbu aš darbų tai kokių pridėsiu, imesiu gui ten reiks.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Atsiūsk.
[22] Rapolas.: Kažkoks neaiškus tu man :^).
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Kaip neaiškus, taigi blyn pasakiau aš padirbsiu ir vėl galėsi, nenorėk visko vienas.
[22] Rapolas.: Kodėl Edis dar vis neatsiprašė ir neparašė ko prašiau?
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: taigi jis sakė kad tu jo prašiai matuoklių padaryti.
[22] Rapolas.: Ne tik.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Krč aš už 5min eit turiu, atsiūsk.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ko dar jo prašiai?
[22] Rapolas.: Kelių komandų ir pnš...
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai jis padarys, aš paprašysiu.
[22] Rapolas.: Jau seniai reikėjo tai padaryt.
[22] Rapolas.: Kaip parašiau.
[22] Rapolas.: Kad nesąmones jis daro.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Parašysiu aš jam. Krč atsiūsk nes jau lekt turiu.
[22] Rapolas.: Tai koks skirtumas ar dabar atsiųsiu ar ryt, jei šendien nieko nespėsi padaryt?
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai man reikia. Ar tu čia jau kažką sumastęs?
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nes nukreipinėji vis temą.
[22] Rapolas.: Aš matau vieną temą.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai atsiūsk.
[22] Rapolas.: atsakyk į klausimą pirma.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nes krč aš galiu atsakyti ryt tavęs vėl nerasiu.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Atsakiau, atsiūsk.
[22] Rapolas.: Rasi.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai kas pz, vą dabar toks jausmas kad tu ten nieko nepadaręs ir tempi gumą, edžio paprašai kaiko, bet kada kada būna on atsiunčia ir netempia gumos.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Sunku suwinrarint ir atsiūst?
[22] Rapolas.: Taip sunku, nes pas mane dekstope to skripto nėra, o flash'e. Visą skaudą po treniruotės.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Eina *Myliu SuperGames.lt*, per šias dienas aš jau turbūt bučiau užbaigęs.
[22] Rapolas.: Deksope nėra todėl, nes ne vienas būnu prie kompo, kad nepasiplatintų.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai jai man jo reikia, tai ikelk gi jomajo.
[22] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Fliašą ikiši, ir išsiunti.
[23] Rapolas.: lengva pasakyt ^^
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: tai dabar veltui rašinėdamas butum jau atsiuntęs 5 kartus.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: atsiūsk gi.
[23] Rapolas.: man jis ne po nose guli
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Zjbs... Vą kaip nervina tai negaliu *Myliu SuperGames.lt*.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Atsiprašau, bet su tokiais skripteris tai nieko ir gudro spėju nepadarysi.
[23] Rapolas.: neturiu jokių garantijų, kad neišmesi...
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nu zjbs.. Krč aš tave priimiau, nes tu esi rimtas skripteris. Jai tu ištiesų toks esi, atsiūsi ir parodysi jog tikrai kažką padariai. Ir kaip tik man tokio reikėjo kuris moka daugiau už mane. Ir nesiruošiu išmest. Neivieno neišmečiau, visi seni išėjo patys.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Gali paklaust ko nori.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Blicko, edžio, žygio, carlo
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ir beto turi tu tą gm jai tarkim išmesčiau paplatint galėtum ar parduot. O to aš tikrai nenoriu.
[23] Rapolas.: tai gali būt toki kaip tu.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nesupratau.
[23] Rapolas.: Aš ne toks kuris taip darytų.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai aš tau sakau, neišmetu aš komandos narių
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nesielgiu taip jog tu padaryk, aš išmesiu, paprašysiu kito.
[23] Rapolas.: pagalvok tu pirma.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ką pagalvot?
[23] Rapolas.: ar išmesi ar ne
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: NEIŠMESIU. didesniu šriftu jau rašyt nebegaliu.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Edis padėjo nemažai, panašu kad išmetęs jį?
[23] Rapolas.: ^^ Šmaikštuolis.
[23] Rapolas.: Taip greitai pagalvojai?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Čia ir galvot nereikia.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ko tempi gumą blyn.
[23] Rapolas.: ką galvot?
[23] Rapolas.: aš nieko netempiu
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai krč klausinėji klausimų tai pz.pz.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Jai pasakiau. Ir nematai, kad edis dar neišmestaS?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Jai jis norės pats išeis.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Aš jo nemesiu.
[23] Rapolas.: Edis gali būt toks kaip tu.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: O koks aš?
[23] Rapolas.: ... Neapsimetinėk.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Kas yra? Ko neapsimetinėk, rašyk koks aš?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Vaikas?
[23] Rapolas.: Tu pabėgai
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Iš kur?
[23] Rapolas.: Prieglaudos namų.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ne nu pz, tu specialiai. Krč sako esą geras skripteris nufirino gm ir dabar stopu dovai su Arme kurs.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Mldc vis dėl to esi.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Aš taip ir maniau.
[23] Rapolas.: Kas tas Arme?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: O dar jis apie mane kažką sako.
[23] Rapolas.: Pas manę tokio kontaktuose nėra... Šmaikštuolis tu.
[23] Rapolas.: Aš tau sakau, apgalvok, apsvarstyk pirma.
[23] Rapolas.: Prieš rašydamas.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ką apgalvot?
[23] Rapolas.: Per greit rašai ..
[23] Rapolas.: Ar tiesą sakai
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai jai skubu.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Krč...
[23] Rapolas.: Kur skubi?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Reikia eit nuo pc. Man gal ne 18metų kaip tau.
[23] Rapolas.: Koks skirtumas?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Krč siunti?
[23] Rapolas.: Pasiskaityk mokinio taisykles...
[23] Rapolas.: O gi dėl ko?
[23] Rapolas.: Dėl to, kad nesinešiotum ginklų.
[23] Rapolas.: Man jau skambino tavo auklėtoja.
[23] Rapolas.: ...
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Krč, susidariau jau nuomone apie tave. Teisybe sakė dlc, grp'istas esi. Ir reputacija čia tavo vien nuo grp, ištiesų tu su RPG nieko nemoki. Kiek ko paklausk sako: supistas grp'istas. Galėsi naudot tu tą gm į vales. Ar platint. Man jokio skirtumo. Jai būtum tikras skripteris su gera reputacija taip nesielgtum. Nors ir edis tokios reputacijos neturi, bet taip kaip tu nesielgia.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ir dar paėmęs gm išsipisinėja.
[23] Rapolas.: dLc toks pats kaip tu, ir visi supergames.lt skripteriai visi toki kaip tu.
[23] Rapolas.: Nesupranta esmės.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tai tu nesupranti, *Myliu SuperGames.lt* dabar visokias nesamones rašinėji užuot butum atsiuntęs gm ir darbai būtų pajudėję?
[23] Rapolas.: O dėl gm gali užmiršt, kad aš jį turiu, nes patalpint tikrai negalėčiau.
[23] Rapolas.: iš kur aš galiu žinot ar tiesa?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Vą vis dėl to tavo reputacija pasirodė.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Pizdą, turi mašiną?
[23] Rapolas.: Reputacija tokiam puslapį kaip supergames yra 0.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: [23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: 

<<< Pizdą, turi mašiną?
[23] Rapolas.: Nu?
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Rokiškis, taikos 19g
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Atvažiuok išsitikint.
[23] Rapolas.: Ne toks durnas.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Nes daugiau kaip tu tokiam žiūriu neirodysi.
[23] Rapolas.: Tau gal su protu negerai, kad uždavinėji tokius klausimus?
[23] Rapolas.: Aš normalus, todėl ir sunku įrodyt.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tau nesunku irodyt. tiesiog aš dabar prisimenu tavo žodžius: padaryti greičio matuoklius 10min darbas, daviau gm tai jau savaitės darbas + edžio kažkodėl prašyt reikėjo.
[23] Rapolas.: Dėl edžio tiesiog apžėjau projektą ir kas jame norėjau pažėt kas per edis
[23] Rapolas.: todėl ir jam parašiau
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: tai gerai, paleisk gm. parodyk kaip padariai, jai ir to negali, reiškia nepadariai.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ir beto tu melagis.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Tau net nėra 18m.
[23] Rapolas.: ^^.
[23] Rapolas.: Prisigalvot visko galima.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Sakė man dlc, ir dar supratau iš tavo rašymo ne į temą.
[23] Rapolas.: dlc toks pat kaip tu.
[23] Rapolas.: Be to jis nežino.
[23] Rapolas.: Pats nieko nemoka.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: IJUNK GM PARODYK KĄ MOKI
[23] Rapolas.: Būtum normalus viskuo netikėtum. 
[23] Rapolas.: toodėl ir nesiunčiu tau.
[23] Rapolas.: nes supratau, kad esi per daug vaikiškas turėt projektą savo vaikiškose rankose.
[23] Rapolas.: Lyginai tą patį galiu pasakyt ir apie dlc.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: [23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: 

<<< IJUNK GM PARODYK KĄ MOKI
[23] Rapolas.: Neprivalau tą daryt.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Ir čia pasirodo jog nemoki. 
[23] Rapolas.: Tavo akimis.
[23] Rapolas.: Tavo akimis ir dlc akimis viskada aš nieko nemoku, tik jūs viską mokat, bet to patys neįrodot.
[23] Rapolas.: Jūs abu vienodi.
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: tai ijunk gm ir irodyk jog moki.
[23] Rapolas.: Todėl ir sakau, kad nedarau su tavim projekto, nes jo neišlaikytum dėl vaikiškų rankų, kalbos, ir pnš.
[23] Rapolas.: Todėl ir dlc to gero projekto neturi
[23] Rapolas.: .
[23] -BoOm'eris*-™ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ: Gerai iki. Pažiūrėsim ką rašys apie tave supergames.lt lankytojai.
[23] Rapolas.: O aš todėl neturiu, nes aš net ir nenoriu turėt, nesu pc manijakas.
[23] Rapolas.: kaip dlc ar tu.
[23] Rapolas.: Nu bėk skūstis laukiu.

Tikrai jai kuriate kokį RPG Stiliaus projektą NEPASITIKĖKITE JUO. Jis nieko iš tiesų su RPG Nemoka. GRP'ISTAS. Ačiū tiems kurie perskaitė.

P.S. Kai jis rašė kad padarys tuos greičio matuoklius per 10min po kelių dienų parašė mano kitam skripteriui Edžiui. Nors sakė kad patsai viską moką ir jam čia nieko nėra ką dirbt.

NEPIRKIT NIEKO IŠ JO. Patariu. Ir neprisileiskit prie RPG Gm. Ačiū kas išklausė.

addskype.png?u=eAdministracija&c=gray

• Atsakymų 76
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

ahh tie vaikai rimtus banglus primeta, taip juokina jis su savo 'rimtumu' :D. o už tave moku TIKRAI daug, sukuręs nors viena gm ne grp? - NE, moki ką nors daugiau iškyrus gui lenteles ar darbo sukūrimo - NE, taip kad dydisis skripteri, mažiausiai iš antro aukšto kritęs esi. :]

-- Papildyta --

ai dar va, kūrėm kažkada anksčiau ten cs projektą su tuo runkeliu ar koks jo vardas... sukūriau webą su dizainų unikaliu, žodžiu servai buvo, vieną diena p*st dingo kaip į bala ir savo projektą sukūrė nieko nepranešęs. Ot tie žmonės su negalia.

Biški ir pradėjau juoktis iš to čhato. :D, alch0bako 18 metų? :D, mašiną turi? Nebent ten tėvų, jam net jaučiu nėra 16m. :D, o ką dar apie mašiną kalbėti, tiesiog tas ,,runkelis" (ačiū už šitą žodį dLc), meta kietą ,,vyrą". Jis nieko nemoka čiuju, viską traukia iš intiko, na žodžiu, nežinau.. :D

Prieš kai kurios šio forumo dalyvius man nėra ką atsakyt, todėl, nes apie juos galiu pasakyt tą patį ką ir apie b0merį. O dėl gm'o atsiuntimo yra taip, tikrai nepatikėsiu savo darbo kažkokiam jaunuoliui neturinčio savo nuomonės. O, kad moku skriptint man nereikia to įrodinėt kaip įrodinėja dauguma šio forumo skripterių pvž. dLc, lageris, BoOmeris. Kas sako, kad vaikas - man nėra skirtumo kaip jūs mane vadinat, svarbu, kad kuriuos aš gerbiu ir kurie manę gerbia - tie ir žino. Apie supergames.lt galiu pasakyt tik tiek, kad yra paprastas jaunuolių forumas, todėl man šis forumas nieko nereškia, kaip neturiu ką veikt užsuku čia, manau taip ir turėtų būt.

j

Niekas čia nieko neirodinėja, tik parodo savo darbus, kad nereikėtų kitiems pirkti iš tokių savanaudžių kaip tu.

-- Papildyta --

P.S. Nieko tu nemoki ant RPG. Jai butum mokėjęs, butum parodęs.

Nesu dar nieko pardavęs, ir nesiūlau parduot, ir kitą kartą jei rašai rašyk į temą, nes dabar tema visiškai ne apie tą. O iš to galima spręst, kad esi jaunas, ir negali normaliai atsakyt.

j

Alcho - Pats grąsini visiems su policiją, kažkada man grąsinai kitame acc ar šitame nežinau.

Ir išviso jus galvoje jis jau toks geras skripteris? ką jis ten gero savo gm padarė? Komandas kelias iš intiko įdėjo? Vm patvarkė? Pamapinio ir įmetė mapp. Šiaip jis nieko nemoką man manymu, gal 20 procentu daugiausiai.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Alcho - Pats grąsini visiems su policiją, kažkada man grąsinai kitame acc ar šitame nežinau.

Ir išviso jus galvoje jis jau toks geras skripteris? ką jis ten gero savo gm padarė? Komandas kelias iš intiko įdėjo? Vm patvarkė? Pamapinio ir įmetė mapp. Šiaip jis nieko nemoką man manymu, gal 20 procentu daugiausiai.

Dar kartą sakau, kad man neįdomi nuomonė panašių žmonių į b0merį. Todėl gali daugiau nerašyt.

j

":38hl9d7n]

Dar kartą sakau, kad man neįdomi nuomonė panašių žmonių į b0merį. Todėl gali daugiau nerašyt.

Dar kartą rašau - mums tokių nereikia.;P

Kas iš to, kad Jums tokių nereikia? Man pavyzdžiui tavęs nereikia, bet aš taip nesakau, nes žinau, kad neišvysiu, nefantazuoju kaip mažas vaikas...

j

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...