Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nauji 2 "Modern Warfare 2" filmukai!


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5444 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pasirodė antrasis "Modern Warfare 2" filmukas, kuriame galime pamatyti keletą vaizdų iš paties žaidimo. Žaidimas turėtų pasirodyti lapkričio 10 d. asmeniniams kompiuteriams ir "PlayStation 3", "Xbox 360" konsolėms.

Jau yra žinoma, kad priešų skaičius žaidime nebus begalinis, t.y., mums nereikės pasiekti kokios nors ribos, kad priešininkai nustotų puolę. Tačiau patys priešai šįkart kausis žymiai aršiau.

Daug kas iš pradžių manė, kad "Modern Warfare 2" yra "Call of Duty : Modern Warfare" tęsinys, bet dabar "Call of Duty" vardo negirdėti. Tačiau žaidime išvysime pažįstamus veikėjus bei toliau kausimės su tarptautiniu terorizmų ir buvusio Zakhaevo bendražygiu - Makarovu.

1 Traileris

2 Traileris

Šaltinis: games.lt

Žaidimų žurnalas "Game Informer" Birželio mėnesio numeryje, atskleidė nemažai informacijos, apie daugelio laukiamą Modern Warfare 2 žaidimą.

Rašoma jog SinglepPlayer režime nebebus co-op gameplay. Modern Warfare 2 žemėlapiai bus daug atviresni ir platesni, negu Call of Duty 4, tačiau pati žaidimo istorija išliks panaši. Žaidimo kūrėjai taip pat sako, jog Singleplayer bus ilgesnis nei CoD4, tai reiškia jog ilgiau galėsime pasimėgauti laukiamais žaidimo malonumais.

Naujoje dalyje mūsų laukia daug sniego, galbūt jis bus kaip mūsų priedanga puolant priešų bazes, ar ginantis nuo jų. Teks pasivažinėti ir su sniegomobiliu, tik dar neaišku ar būsime kaip vairuotojas, ar keleivis, ar abu kartu. Taip pat yra paminėti riaušių skydai, kilnojami bokšteliai bei speceliai tam pritaikyti ginklai Singleplayer'yje.

Infinity Ward labai dirba taisydami priešų respawn pozicijas. Ir minėjo, kad Multiplayer režime bus naudojama "live-patching system", o tai reiškia, kad nebereikės siųstis jokių patch'ų, norint turėti naujausius žaidimo update'us. Žaidimas bus žaidžiamas turint 60fps (Frames per second).

Šaltinis:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5444 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...