Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi šio forumo moderatorius eko kaip ir kiti žino, kurė projektą LS-RP, skelbėsi, kad projektas bus geras, su gerą komandą, viskas bus gerai ir viskas sukurtą. Buvo pasiskelbės kad geriausiai skriptiną iš šio forumo :D [Net juokas paimė]

---

Taigi iš gytčio [frisky] projekto nario, gavau įnformacijos kad eko stabdo darbus, tai jam sako "MOKSLAI" ir t.t Atidavė domeną firskY bet šiadieną FRISKY Gavo block ant skype nuo eko, taip pat pakeitė slaptažodi domeno. :)

Bet kas svarbiausią - Sakė kad jau biaginėja gamemode, tai kam viską atšaukti ir nebedirbti? Eko jei paskaitysi šią temą tai žinok - gali jos net netrinti.

Temos prasmė: Tiesiog norėjau parašyti, kad "DIDYSIS, RP" projektas žlugo nes panašiai skelbėsi eko praitoje ls-rp temoję. :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

norbi, tu gali nepostinti nesamonių, kur tik tema, ten tavo nesamoningas komentaras. Buvau ten weberis, ne skripteris.. Eko čia viską uždarė, ir jis skriptino. Pirmiausia pasiskaityk, o tada rašyk, kitą kartą bausiu įspėjimu tave..

Oi oi oi kokie mes kieti, kad neatlekit savo modo pareiguas nekaltas, ir isvis is kur 12meciai cia gauna pareigas, tokius tik baninti vaikus, ir dabar dek ispejima kadangi pasakiau visa tiesa apie tave ir tu jos nemoki priimti, ir kritikos nemoki priimti. Tad dwj dek laukiu. :*

Programuoju uz maista, daug maisto.. 

jŪS GALVOJOT KAD TEN KAŠKAS BUS? :dddd Ten kopijuoti bandė angliška LS-RP serveri o norit pasakysiu kas yra lietuvos serveriai?Kas yra geriausi lietuvos skripteriai?Jie yra ne šito forumo dalyviai jie nesilanko čia, bet jie skriptina aš jums duosiu pavyždžius kaip Ernis,Ernestas,Gedas vo čia tai skripteriai jie savo projektus iškėle tiek kiek niekas nebuvo iškėles va čia ir yra legendos skriptinimo.O ten kur skriptina savaites projektus pohui šūdas ten.Taigi aš jums noriu pasakyti SARG.LT yra šudū krūva palyginus su ltrp.lt village-rp.lt ir MG-RP.LT jie yra lietuvos pažyba juos skriptina lietuvos pažibos jūs ju nepažystat.Bet užtat aš juos pažystu ir žinau kas čia verčiausiai būti geriausiai skripteris o ne tas supystas EKO kur galvojo kurti RP projekta, bet ten būtu GRP viskas jums aišku?Užeikit i puslapi LTRP.LT mg-rp.lt ten nėra visu šitų šūdu kaip šitose projektose ten yra pažybos.

TIKSLAI

500FLT=IVYGDITA

5REP=Neivygdyta

100Postu=IVYGDITA

Taip cia tas apts friskys, kuris yra vaikas. ir nenori priimti tesios ir gedijasi savo amziaus, rodydamas savo kietuma mdoerotoriaus laipsniu. O del role-play tai sutinku role-play tai populeriausias serveris butu jai koks nors mandaras zmogus sugalwotu ji sukurti bet graziai ir unikaliai, vz kaip samp-rp.ru, ten 7 ar 8 servuose losia 3000zmoniu cia jauciu visul ietuvos servu seudejus tiek nebus :/

Programuoju uz maista, daug maisto.. 

norbi, pats tu vaikas esi, žinai, pačiam ne daugiau 13 metų tikrai, matau iš elgesio, pirmiausia išmok rašyti, o antra, aš gėdijuosi savo amžiaus? :D, kur aš tau gėdijausi?? Rodau savo kietumą moderatoriaus laipsniu? Jau matau, kad nebeturi ką pasakyti ir to nusišnekėjimo, kur aš tau rodau savo kietumą, ką? Serveris būtų Role-Play, bet Eko viską metė ir užblokavo mane.. Nesupratau kodėl. Ir man nesvarbu, kad tie rusai turi 1000 servų ir lošia 1 milijonas žmonių, tiesiog rusija didžiausia valstybė pasaulyje, tad vat galvok. Man atrodo tu šito dar nežinojai.. Žodžiu, rakinu temą, nes jau tema virsta ,,OFF TOPIC" tema.

• Parašė po 2 savaičių...

Tiesa sakant jusu gandai mane juokina x]. Uzdariau , taip, su ta priezastimi, jog man mokslai, ir jie trunka iki vakaro ir ne vien tai. Kitos priezastys lieka paslaptyje, tiesiog mano asmenynis gyvenimas. Gandas, jog kopijuoju - vel mazvaikiu issireiskimai, tiesiog neturi ka pasakyt ir renkasi postus. Jei yra geresniu skripteriu, parodykit savo protinguma, darykim SCH.

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...