Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.lt forumo dalyviai, galbūt kažkas iš jūsų žinote SAG modą kurį kūriau nuo GRP 4.2 [Los-Santos].. Na štai kaip matau atsirado dauk kūrėjų tai ne bėda, tačiau jie ne kad vogia autorines teises bet ir gazdina bet ir "stumia kad aš vagis ir kad sag ne mano" ir mane su visokiausiais CyberPolice gazdina.. Gi juokina {Nors ir netikiu aš}

Į Skypę pvz gavau šitokį pakvietimą:

Nu viruti prisidirbai,Cyberpolice.lt gresia uz projektu vogima + tinklalapio vardo pasisavinima.Pagarbiai sag.nkk.lt Vienas is savininku

Na gi visa tai juokinga :D Kažkas paplatino mano modą, kurį aš jau senokai sukūriau ir dabar mane gazdina.. Žmonės jaigu jūs žinote kas sukūrė parašykite savo nuomonę.. Jaigu ką duosiu šitą linką "gazdintojams"..

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Visi gazdintojai kurie gazdina -PAWNED- su cyberpolice žinokit tiek: 1. CyberPolice smulkmėm neužsiema, 2. SAG Gm kurtas nuo GRP 4.2(GRP.LT edit) editas by -PAWNED- 3. jei sukurėt masofkini serveri su paplatintu taip sunkiai PAWNED kurtu GM nereiškia kad jus SAG vardo savininkas. SAG vardas buvo pirma karta išgirstas iš -PAWNED- ir tai buvo jo Gm o dabar jei sukuriai tarkim ta pati www.sag.nkk.lt tai nereiškia kad tu SAG kurėjas. jeigu pasidomėčiau kada kurtas web tikriausiai butu max 2 savaites atgal. tad darykit išvadas.

blyn užuojauta PAWNED aš irgi susinervinčiau jei man dabar padarytu toki bajeri: Imeta kas nors iš kur nors išroves BEst-Life.LT GM'a (ta kur LV mieste) ir imetes į neta sako čia mano, aš kuriau ir t.t. arba kas nors pasiemes ta GM atidaro serva tarkim Www.best-life.ipy.lt ir aš meginčiau tarkim atkurti www.best-life.lt ir tada į skype pareina antplūdis: Tu čia ką į snuki nori? ko pavadinima kopijuoji ir dar mano GM pasiemes, aš tuoj prilėksiu ir tau galva nurausiu, na aišku megini paaiškinti kad GM tavo kurtas ir Kad best-life.lt įkurtas gan ilgai, vien aš atejau į *Myliu SuperGames.lt* pavasari nu bet ne čia esmė ir tada jis vėl: tuoj suluži kai atlėks 3 dviračiai :D nu tada pasakai kad gyveni N.Akmeneje (pire latvijos sienos) ir tada pasimetes 11metu vaikas block :D matyt vienam dviračiui padanga pradure :D nu vėjas biški o ne postas bet esmė kad susidiorginčiau irgi juodai jei 1. pasisavina autorines teises, 2. sukuria su tuo GM projekta ir dar pisa prota kad jie kure(dažniausiai sako: 5 mėnesius nuo new.pwn kurem :D) 3. dar šaukia ir smegenis velia kai megini pasakyti: vaikas ne tavo tai nelysk.

Visi gazdintojai kurie gazdina -PAWNED- su cyberpolice žinokit tiek: 1. CyberPolice smulkmėm neužsiema, 2. SAG Gm kurtas nuo GRP 4.2(GRP.LT edit) editas by -PAWNED- 3. jei sukurėt masofkini serveri su paplatintu taip sunkiai PAWNED kurtu GM nereiškia kad jus SAG vardo savininkas. SAG vardas buvo pirma karta išgirstas iš -PAWNED- ir tai buvo jo Gm o dabar jei sukuriai tarkim ta pati http://www.sag.nkk.lt tai nereiškia kad tu SAG kurėjas. jeigu pasidomėčiau kada kurtas web tikriausiai butu max 2 savaites atgal. tad darykit išvadas.

Pritariu, -PAWNED- netikiu ,kad voktu gm , ir tikrai pats kure/editino nuo GRP 4.2 gm ..

1326502966.gif

Public serveris - cstopas.ax.lt:27015

1327084723.jpg

1326344511.jpg

Counter - Strike serveriu tinklas tau!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5424 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...