Peršokti į turinį

[Gidas] LSRO Naujokui


microlabasas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4464 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai vą sukursiu gidą nes neturėjau ką veikti. Tai bus LSRO naujokui t.y. Kodėl išmeta, kodėl neina ir t.t. (Nes dauguma neskaito D.U.K.)

Pirma pradėsim kas yra C5 ir C9

C9 yra tai kad Serveris yra išjungtas dėl techninių nesklandumu t.y kai neveikia hostas ar kažkas jam atsitiko.

C5 - Serveris yra pilnas.

Kodėl išmeta iš serverio? (dc, crash)

Čia yra keli variantai:

1. Inventoriaus Bugas - gaunatė crash kai jūs norite prisijungti į account suvedate ID ir pass ir kai nori rodyti žmogeliukus jūs gaunate dc arba crash.

2. -sp - Kai jūs greitai upinate ar mokinatės skillus kartais jums sp pasidaro iki -sp Kartais užsicrashina o kartais ne.

3. Kai jūs esate kalne ar kur nors kitur kur negalima prieti - Tai įvyksta kai jūs norite paimti daiktą ir jumis išteleportuoja kur nors į kalnus jūs kartais gaunate crash ir kai norite prisiijungti jūs gaunate crash tai nėra taip pat kaip inventoriaus bugas kad neleidžia į acc prisijungti o į character.

4. Paprastas crash - tai dažniausiai gaunate kad turite per silpną kompiteri kuris ne taip greitai dirbą. Tai būna kai jums lagina arba jūs labai greitai begatė.

Kodėl jums kai jūs norite prisijungti arba spaudžiate start ir nieko nereguoja?

Tai yra vieną priežastis: serveris pastringa ir jūs negalite jungtis į serveį ar žaisti serveryje.

Kodėl kai jūs norite paimti daiktą (item) jumis nuteleportuoja?

Tai yra paprastas dalykas svarbiausia reikia žiūrėti kur eina jūsų herojus jeigu jis eina tolyn nuo jūsų pasirinkto daikto tai reiškia kad jus išteleportuos.

Kodėl jums lagina?

Čia yra emuliatorius (ir priklauso kokį mes turime) emuliatoriai nėra tokie stabilus kaip sro failai kaip iSro, rSro, ZSZC ar kituose serveruose.

Kodėl čia yra daug bugu?

Čia yra emuliatorius nėra čia labai didelio stabilumo bet viskas yra tvarkoma.

Kaip išspręsti problemas crash problemas ir ištelerpotavimo

Inventoriaus buge - Jums nereikia prisipirkti labai daug potų itėmu ar ką nors pnš nes per šitą pirkimą jūs gaunate inventoriaus buga. Kad jau nebebūtų inventoriaus bugo jums reikia daryti Item delete. Kur galite rasti LSRO Vartotojo panelėi.

-sp bugas - parašykite GM per skype kad jums nuimtu -sp. Arba kelkitė skillus ne iki galo o palikitė ~500 sp

Kai jūs esate kalne ar kur nors kitur kur negalima prieti - Per LSRO vartotojo panelė padaryti Teleport į miestą. Arbą paprašyti GM kad jumis nutelerpotuotu.

Crash galite atsikratyti tiesiog viską daryti lėčiau.

Ką daryti kad jumis nenutelerpotuotu kad norite imti daikta - kai matote kad jūsų herojus bega tolyn nuo daikto (item) kuri norite paimti tada begike paimti kito daikto (item) kuris aišku nebūtų susibugines ir jūs kokį norėjote daiktą (item) galėsite paiimti.

Kur reikia registruotis?

Registruotis į serveį reikia LSRO Vartotojo panelėi(Nes kai kurie klausia)

Kodėl kai paspaudžiu lauch man išmeta error?

Išmeta error kad jūsų Silkroad versija netinka arba tiesiog serveris yra offline. Pažiūrėti ar serveris online, offline galite pažiūrėti LSRO Vartotojo panelėi nusileidus žemiau.

Ką man daryti kad padaryčiau tokią versiją kokios reikia kad norėčiau žaisti LSRO?

Jums reikia nueiti į aplankalą kuriame yra Silkroad aplankalas(dažniausiai C:/Program flies/Silkroad (Lietuviškai C:/Programiniai Failai/Silkroad)) Ir paspaudžiame Silkroad.exe ir tada laukite kol padarys Update.

Kodėl kai padariau update man vistiek metą error?

Todėl kad jūsų versija yra pvž 1.296, o reikia 1.295. Tai reikia nueiti į LSRO siuntinius kur rasite Media.pk2. Parsisiųntus įkelti į Silkroad aplankalą.

Nu manau viską pasakiau jei ką praleidau parašykit.

By InLove and eKoPrey-

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4464 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...