Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pinigų gidas

~~~~~~~~~Gidas apie Kingdom~~~~~~~~~

Šis gidas pasakys kaip padaryti beveik 2 milus per vieną savaitę beveik be jokio darbo!!

Jokių nature runecraftingo, jokio staking, jokio Merchanting, jokio Rune ore miningo

Megaukites.

~/~ Sveiki atvyke I “The Miscellania Kingdom Guide” ~/~

-~-~-~-~-~-~-~-~-~- ~-~

Citatos is mano Gido

-~-~-~-~-~-~- ~-~-~-~-~

“Jei to nori kad Runescape fortuna atsisuktų į tave ,tai aš garantuoju , kad su šituo gidu tikrai pavyks “

“Įmanoma padvigubinti, netgi patrigubinti savo savaitės uždarbį – ir beveik be JOKIO DARBO”

Nekopijuok šito mano gido be mano asmeninio leidimo!

Ir aišku SEKMĖS jums.

=~=~=~

Pradžia

=~=~ =~

Žaidejų žinancių apie Kingdom of Miscellania yra labai nedaug (apie 1k žmoniu ) ir leiskite man paaiskinti kaip tai daryti efektyviai.

Aš pats su situo dalyku užsidirbau daug milu ir nusprendziau pasidalinti su jumis šituo dalyku kaip sakant aš jums nemokamu pinigu gida duodu.

=~=~=~=~=~=~=~=~=~= ~

Kokie yra apdovanojimai?

=~=~=~=~=~=~=~=~=~= ~

Jei nori kad fortuna atsisuktų į tave tai garantuoju sitas tai atsitiks.Gal tau reikia pinigų iki whipo? Per 1.5 savaites galėsi nusipirkti whipą…gal tau trūksta pinigų iki d chain tai? per 3 men garantuotai nusipirksi. Jei darysi tai efektyviai tai per vienerius metus turesi 100m+. Ir viskas be jokio darbo!!!

Mano strategija jums duos 1.2m+ per vieną savaitę. Su miscellania tu visada turėsi cash.

=~=~=~=~=~

Pasiruošimas

=~=~=~=~=~

Prieš pradedant jums reikės kelių dalykų,jei jų neturėsite patariu net nepradėti,tyngiu aiskinti kodel,bet prarasite daug pinigų ir navaro nebus.

~Qvestai~

The throne of Miscllania

Royal Truoble

~Pinigai~

1350k ( šeip galima dėti ir 1.2m bet neapsimoka) o jei neturite tiek pinigu tai siulau tikrai nepradeti!

~Woodcutting kirvukas~

Nes jums reik palaikytui reitinga 100%...nes kiekviena diena jusu reitingas kris po 1% tai greičiausias būdas bus kirsti teak už vieną log gausite 1%..o jei kirsite maple gausite už 1 log 0.33%...

~Relekka Lyros/arba fairy ring ~

Jei naudosite fairy ring tai rinkite kodą C-I-P tai greičiausias būdas patekti…Arba naudokite lyras, jos irgi greitas, tik reikės jas pildyti…

~Bank Space~

Jei nubus vietios negausite apdovanojimo

Tai va bus trumpas apibendrinimas ką aš rašiau čia:

Throne of Miscellania quest

Royal Trouble quest

1.35 M gold

Kirvukas

Fairy ring arba releka lyra

15+ banko vietos

Kai viską turėsite jums siūlau iš kart pradėti…

=~=~=~=

Srategija

= ~=~=~=

Sitą strategiją aš naudoju iš savaitės y savaitę…

Žingsnis 1:Gaukite savo respect 100% kirsdami teak. Carpenter kai jusu respect bus 100% lieps sustoti..Nepamirškite, kad po 24h jis nukris iki 99% tai nepamirškite pakelti…

Žingsnis 2:Įdėkite į Kingdom banka 1.35m ir uždėkite 10 workers ant flax ir 5 ant maples

Žingsnis 3:Laikykite savo respect 100% ir laukite vieną savaitę nuo įdejimo.

Žingsnis 4:Razzo savaites pakalbėkite su Advisor Ghrim , ir paprašykite, kad duotų jūsų apdovanojimą.

Žingsnis 5: Jūsų darbininkai turėtų būti surinkę

Flax:8750

Maples: 3119

Tree Nests:31

Herb seeds:14

Iš jūsų banko bus paimta 525k ir įdėkite juos vel į banką tiek pinigų, kad būtų 1.35m..ir vėl laikykite savo respect 100%..

Žingsnis 6: Big Grinabar paskaičiuokime navarą …flax duos 962.5k jei parduosime 110 gp ea. Maples parduosime už 80 ea tai bus 249.5k…už seeds gausite apie 400k….už herb seeds gausite apie 100k…už 31 cruched bird nest gausite 62k jei parduosite 2k ea…

Žingsnis 7:Laikykite savo recpect 100% ir po savaitės vėl surinkite savo apdovanojimą

Pelnas: 962.5k+249.5k+400k+100k+62k=1774k

Dabar atminusuojame 525k kurie buwo samokėti darbininkams tai reiškia, kad rezultatas yra 1249k nawaro be jokio darbo!!!

D.U.K(dažniausiai užduodami klausimai)

1. Ar privalau pakelti respect kiekvieną dieną?

Ne, neprivalai, nes tai didelės įtakos neturi jei bus 98% tai tik padarys kokius 3k žalos…

2. Kokius skilus galiu kelti miscellania?

Smithing, Crafting, Fire making,F arming, Coking, Herbloring.Construction…

3. As f2p ar man įmanoma daryti miscellania?

NEIMANOMA.

Bet jei buwai membas ir uždėjai, kad darbinikai dirbtų ir tawo memberyste baigėsi darbinikai vistiek rinks, o kai vėl būsi membas tawo bankas bus vistiek labai geras…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sutrumpinimai:

f2p - nemokamas žaidimas

XXXk - k reiškia tūkstantis

milas arba m - milijonas

parašė weenc

http://ytub.eu <--- YouTube Bendruomenė. Prisijunk ir Tu!

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...