Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

dw guide


microlabasas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na nusprendziau parasyti sioki toki kuryni kaip vertetu kelti dark wizard charakteri global serveryje.Ir kaip siekti aukstumu ;) Pabandysiu apibendrinti visa informacija rasta forume bei kituose informaciniuose saltiniuose.

Dark Wizard yra sunkiausiai vystomas charekteris mu zaidime.Visi kurie pasieke +250 lvl ir daugiau turi buti labai uzsispyre ir stipriai psichologiskai nusiteike ivairiems isukems.Pasirinke Dw Charakteri ir susikuria savo nicka atsirandame Lorencia mieste.Pradekime nuo apsizvalgymo.Pietineje miesto dalyje yra wizard shopas.Jame galite isigyti pad,bone setus,power wawe,fire ball scrolus bei angel ir skull stafus.

Pad Setas

Bone Setas

Lorencia

Asmeniskai siulau iki 7 lvl kelti energy.7 lvl jau mokesi power wawe.Toliau iki 15 lvl kelti strenght kad uzsideti pad seta is parduotuves nes bunant partyje defo prireiks.Veliau reiktu vel kelti strenght kad galima butu uzsideti geresnius bone itemus.

1-4 lvl Lorencia Spider ir Budge Dragon

Spider

Budge Dragon

5-7 lvl Lorencia Bull Fighter ir Hound

Bull Fighter

Hound

7-15 lvl Elite Bull Fighter ir Giant

Elite Bull Fighter

Giant

Na pasiekus 15 lvl prasideda katino dienos ateina metas kai gali prisijungti prie yeciu huntinimo davias draugisku (ne visada) zmoniu partyje.Iskarto patariu nekelkit strenght tam kad must montrus jus esate magas ir jusu pagrindiniai stats pointai turi eiti i energy

Na kai pasiekiate 23 lvl labai labai pravartu uzsideti angela.Jis absorbuoja smugius(priesas jus atakuodamas kartais darys miss) ir tai pat prideda givybiu.

Angel

Pasiekus +40 lvl

galima ringtis 4 kelius:

1 Buti partyje iki 50-60 lvl su yeciais tokio lvl wizardui party gauti gan nesunku taciau visi gerai zinome kaip sunku nugriebti jewels 5 zmoniu partyje

2 Pasiekus 40 lvl persikelti i dungeon bull room spota.Ir stengtis surasti 150+ lvl veikeja kuris suteiktu party ir globa.Bull rome dazniausiai sedi vienas ar du ee todel defas ir apsauga garantuoti taciau jewels irgi nestebina.Ir jame pasilikti iki 80-90 lvl

Huntinant solo:

3 Persikelti i dungeon ir keliauti i ghost rooma killinant solo kiek esu girdejas is patyrusiu zaideju ghostai neblogai meto jewels

4 Keliauti i Noria ir jos miskuose medzioti Stone Golem

(Posted Image)

Tai pat 70 lvl galima patekti i atlans kuriame radus party exp tai pat yra greitas ir gan patikimas taciau su jeweliais gan skurdu

Na o pasiekus 80 lvl tai pat turime gan nemazai galimybiu

1 Paciam tapti party masteriu ir uzsimti yeciu killinimu davias platybese Exp geras ir patikimas taciau jewels radimas ir paemimas mazas.Del exp greito ir gan nemazo patarciau daviase pasilikti iki 150 lvl

(Posted Image)

2 Eiti i lt (7,6,5) partinti su high lvl zaidejais gauti mazdaug +300 exp geriausiu atveju ir laukti kol iskris neblogi itemai ir jewels kuriu krenta vos ne dvigubai daugiau nei davias tai pat pasilikti iki 150 lvl

3 Eiti i dungeon 3 ir uzsimti solo kapojimu beiskant jewels

4 Buti partyje atlanse kuriame exp fast and nod bad

80 lvl tas metas kai wizardus pradeda imti i gildus siuo metu patarciau kaip tik ji susirast.Partinant su gildieciais garantuota ee apsauga jeweliu dalyba (be kuriu neisigerinsi seto ir kitu itemu).

Na pasiekus 150 ir ivykdzius questa ir tapus Suol Master

(Posted Image)

Tai pat yra nemazai galimybiu

1Tapti party masteriu bull rome wizardui jame neblogai su evil spirits palikineti afk

ir pasilikti iki wingu

2 Persikelti i losttowerius partinti su high lvl zaidejais

3 Eiti i atlansa pasilikti jame iki wingu bunant party masteriu

4 Eiti klajoti po tarkana partyje su didelio lvl ee ;)

Apie Geresnius itemus

Is pradziu gan populiariu nesioti bone +5+12 paskui +7+12

bet jei nenorit paskui tu bone'u keisti i legendary, tai geriau rinkti sphinx'us

is pat pradziu.Aisku viskas yra kainose... kadangi visus bone'us galima rasti +4, tad ju ir kaina daug pigesne, o pvz. sphinx tik gauntles ir boots yra +4... na o leg tik +3 tad ir kaina nuo sphinxu skiriasi 1b kiekvieno itemo... tad viso esme, koki seta rinkti, yra jewelu drope... jei tu laimes vaikas - rink is kart legendary, jam strength ne per dagiausiai reik, nes vis tiek su bet kokiu setu desies leg staff kuriam +1 reik vos ne tiek strength kiek leg max setui...Taciau prisiminus kad dabar atsirado 40 ir 80 lvl ringai su setais tapo daug daug lengviau.Kol kas geriausias setas wizardui yra exc sphinx.Del exc opciju bei defo.+11+16 defas didesnis nei leg +9+12 taciau viska atperka exc options.

Sphinx Setas

Legendary setas

Pvp su wizardu:

Kai pirma karta pamaciau mu iskart supratau kad dw yra stipriausias charekteris mu zaidime.Mazas defence hp neprilygsta net pusei dk givybiu.Atakos greitis per zemas kad galetu prilygti dk ir elfams.Iki 140 lvl burtai kurie gali buti nors kiek veiksmingi pvp yra hellfire taciau si magija yra leta,dmg zemas.Taciau po 180 lvl kai yra uzsidedami wingai laisvai gali kautis pries dk ir stebeti kaip letai ir skausmingai jis mirsta.Dw gali uzmusti bet ka savo lvl ribose.Pagrindinis dw pvp metodas yra teleport/lighting/teleport/duoble hellfire.Duoble hellfire galima padaryti pries teleport aktyvuoti hellfire kai pradesite matyti pirmus ugnies konturus iskarto teleportuokites salia savo priesininko ( jums atrodys kad dingote ore).80 % mirs priesininkas 50 % kad mirsite jus.Veliau hellfire galesite keisti i inferno.

Stafai :

Tai pagrindinis dark wizardo ginklas ir del jo iskyla nemazai klausymu

Zinoma stafa pasirinkti gan sunku nes yra keleta budu

Jeigu planuoji detis legendary shield tada apsimoka detis legendary stafa (wizardui nemazai problemu su def todel shieldas kaip tikras isigelbejimas jam)

Jeigu nori didelio magic % (burtu galingumo) apsimoka detis chaos lighting stafa (cls) taciau jis reikalauja nemazai strenght.

Legendary bei cls palyginimai:

Kad naudoti cls +9 jums reikia 54 STR 30 AGI daugiau nei legendary stafui.

Gaudami 6 def+10 defence rate 15+13,6 attack rate,1 attack speed naudojant cls.Praradote 84/4=21*161%=33.81 atakavimo galingumo 338 basic damage todel labiau apsimoka naudoti cls.

Dauguma turtinguju globalo wizardu nesioja exc lighting stafus

(Posted Image)

Ju magic % mazesnis nei cls taciau viska atperka exc opcijos.Jeigu staff yra+speed staff tampas mirtinu ginklu ;)

Kuo greiciau ir saugiau isgauti exp.Tai svarbiausia.Nedarykt klaidos musdami stipresnius mobus kaip ice quen ar balrog itemu auksiniu jie tikrai nemeta ir gan sunku uzmusti o exp to neatpirks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...