Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dk level up


microlabasas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Cia pateiktas pagrindinis levelio kelimas Dark Knight charui. Yra gana neblogas, pats juo sekiau ir po 2 menesiu (biskuti maziau) pasiekiau 100 leveli !!! GIDAS SOLO LEVELINIMUISI !!!!

Levelis 1-3

Voriukai

Levelis 3-7

Spiders ir Budge Dragons

[ Patariu kuo anksciau nusipirkti leather seta kuris yra siulomas parduotuveje, tuomet mazdaug iki 7 levelio intensyvys voru ir drakoniuku saudymas. Kuo greiciau susitaupykite kokiam nors Kris ar Rapier ginklui. Tuomet situ padaru musimas palengves 10 kartu.]

Levelis 7-12 (13)

Budge Dragons ir Cow Wariors

[ Kuo toliau tuo maziau xp gausite nuo drakoniuku, tad patariu judeti desiniau nuo iprastos medziokles vietos link Cow Wariors. Pasiekur ~10 leveli galima bandyti ir Hounds, taciau jie yra arti Elite Cows, kurie isdraskys jus i sipulius ]

Levelis 12-15

Cow Warriors ir Hounds

[ Patariama pradeti po truputi pereiti prie Hound's, kartais net galima pabandyti ir Elite Cows, taciau prireiks nemazai buteliuku (obuoliu).]

Levelis 15-19

Hounds ir Elite Cows

[ Musimas vyksta virs Lorencijos miesto, taciau nenukrypstant nei i kaire (ten bus Giants, nei i desine, nes ten busit patvarkyti Lichu bei Skeleton Wariors.]

Levelis 19-27

Lichai, Giants ir Skeleton Wariors

[ Galite testi ir su Elite Cows, taciau xp vis mazes ir mazes, Lichus reiktu pradeti nuo 22-23 levelio, ir tik ant galo ( 26-27 leveliai) galima pereiti prie skeletu]

Levelis 27-32

Skeleton Wariors ir Larvas (Dungeon1)

[Pradziai pradeti nuo skeletonu ir veliau pereiti prie lervu, taciau jas mushti pradzioj bus sunku, bei gan nemalonu del ju poison efekto]

Levelis 32-45

Noria (miestas)

[ Sioje stadijoje jus jau jausites dievas Lorencijos vietoveje. Tai kas buvo sapnas 1 levely dabar yra realybe. Turesit koki blizganti armora ir nebloga karduka :). Platus levelinimosi diapozonas siame tarpe. Galite bandyti mushtis Norijos mieste, tik atsargiau su Stone Golemais. Galite eiti i davias ir bandyti kairyji sona kur rasite Worms, Ice Monsters, Hommerds ir panasiai (neliskite prie Yeti ir Elite Yeti, jie jus sudraskys i sipulius (nebent busite party)). Taip pat arciau pabaigos neblogas xpinimas gaunasi su (160+) def Cyclops (Dungeon1), taciau tuose vietuose yra gan dideles minios ir jums tikrai tai labai greitai nusibos.

Levelis 45-58

Ghosts ir Elite Yeties

[ Ghostai primeto tikrai neblogu daigtu jusu leveliui, juos jau galite iveikti vienas (jei turite 170+ def), taciau Elite Yeti patariama pradeti mushti sio intervalo antroje puseje(180+ def). Beje jei jusu sarvai ir ginklas leidzia jums lengvai juos uzmushti, tai galite levelintis ant ju iki pat 100 levelio (perzengus 60 lvl slenksti imkite kuo mazesnio levelio party, kurie lakstys aplinkui ir rinks viska kas krenta is grobio ). Party sistema yra labai gera, taciau as praradau ne viena brangu daigta ir net keleta Jewel of Bless.

Levelis 58+

Cia pasirinkimas labai platus: galite likti prie Elite Yeti ir mushti juos iki pamelynavimo (is pradziu solo, veliau su mazo levelio party). Galite keliauti i Dungeon1 gyli ir bandyti skeleton archers. Velesnesne stadijose (60+ lvl) galite bandyti Hell Hounds (200+ def), jie randasi Dungeon2 pacioje pradzioje. Keliaujant i Dungeon 2 gyli sutiksite spjaudancius Spiders, ju is tiesu mushti nelabai apsimoka del xp santykio su isgertu buteliuku skaiciumi (jie kazkaip per daznai pataiko). Juos patarciau praleisti ir keliauti prie Elite Sceletons. Jie mano manymu yra labai geras levelinimosi irankis. Be to galite gauti labai geru daigtu. Man jie ne karta primete vertingus daigtus kaip pvz scale sarvu dalys +4+12 (vertos jewel of Soul).

Sulaukius 80 levelio galite keliauti medzioti ir i Dungeon3 (taciau turiu nuvilti - cheateriu lizdas). Arba i Lost Tower 1. Ten pacioje pradzioje sutiksite Shadows. Metami daigtai nera labai geri, taciau xp gan neblogas net su panasaus levelio party draugu. I LT2 (lost tower2) eiti pradzioje nepatariu, nes ten jus labai greitai prarasite keleta ilgai uzdirbto xp padalu

Taigi turite labai platu levelinimosi spektra pasiekus 80 leveli (davias, dungeon1,2,3 ir losttower) tad galite laisvai varijuoti savo medziokles vietas, kad nebutu taip nuoodu medzioti tuos pacius monstrus.

Sitas gidas buvo skirtas SOLO expinimuisi.

Kiti labai geri variantai butu: nuo 10 levelio eiti i noria (elfu miesta) ir ieskotis party su aukstesnio levelio zaidejais. Pasiekus 15 leveli nedelsti keliauti i Davias ir ten ieskotis party taip pat su aukstesnio levelio zaidejais. P.S: tik nevaidinkit dydvyriu ir nepulkit monstru. 1-3 smugiai ir jus vel miesto centre ;) Dar viena nebloga party vietove yra dungeon 1 (ghostus) arba dungeon 2 (hell houndus)

Party su aukstesniu leveliu yra labai naudingas, kadangi dazniausiai auksas ir kai kurie daigtai atitenka jums, taciau nebukit per daug godus.

Patariu nesutikti eiti su auksto levelio zmogumi mushti Ice Queen (IQ) (Davias mieste), nes visu pirma jos zala yra tikrai nubloskianti, antra - reikia tikrai nemazai laiko ja uzmushti (nors ir tikrai geras xp, taciau per ta laika geriau sukapoti 3-4 ar daugiau Elite Yeti), trecia: daigtai iskrentantys is IQ nera itin geri ir verti jusu laiko ir buteliuku.

Asmeniskai man aukso gysla yra Elite Yeti su 15-25 levelio zaidejais (liaudiskai "nOOb'ais"). Pvz: 100 levelio budamas vienas nuo ju gaudavau ~200xp+ ... o su dviem 15 levelio zaidejais gavosi ~700!

---------------------

Comentaras : sis gidas galis skirtis +- keliais leveliais i sonus, atsizvelgiant i zaidejo sarvus, agility, ginkla, ar kitus kriterijus. Mano patarimas: negailekite raudonu bonkuciu . Beje pradedant nuo pradziu. Sis gidas bus efektyviausias jei desite 3 pointus ant strenght ir 2 ant agility.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...