Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

How to be a good ninja


microlabasas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4629 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nindzės gidas kaip tapti tikru ninze:

(Posted Image)

is gidas yra skirtas ˛aidimo naujokams. Gali iek tiek u˛trukti, kol u˛kraus paveikslikus. Čia apraiau, kaip a dariausi savo charakterį (agility knight) bei paaikinau kelias MU funkcikas.

Pradėjus ˛aisti reikia pasirinkti serverį ir jame susikurti charakterį. Jei rinksitės Wigle negalėsite ˛aisti su Wigle charakteriais Maya serveriuose ir atvirkčiai. A pats ˛aid˛iu Wigle. Serveriai dar skirstomi į PvP (player vs player, galima kautis su kitais ˛aidėjais) ir non PvP.

Sekantis etapas - charakterio sukūrimas. Galite pasirinkti karį, magą arba elfą. Kadangi ninze negali būti elfai ir magai tai tipo rinkitės dark knight. O iaip su dark knight paprasčiausia ˛aisti, tad beveik visų ˛aidėju pirmas charakteris būna DK

Dabar jūs nukeliamas į vietovę pavadinimu Lorencija. Va mapas suprantantiems korėjietikai:

(Posted Image)

Reiktų ˛inoti, kad Lorencijojos mieste yra bankas, kalvis, kuris taiso ir parduoda ginklus, baras ir dar ka˛koks dėdė, kuris ka˛ką parduoda magams. Lorencijoje vyksta did˛iausia prekyba tarp ˛aidėjų. ˇalias rutuliukas mape yra leather armoro pardavėjas Kaaras, kuris taip pat parduoda labai skanius obuolius (reikia juos valgyt kai ma˛ai gyvybių) bei įvairius potions.

Prad˛ioj daiktų neturėsit - tik kirvuką. Ap˛iūrėję miestelį eikit treniruotis ant vorų, nuo 4 lvl ar pan ant ma˛ų drakoniukų. Beje, kai pakeliat lvl spauskit C ir isirinkite ką kelsit. Prad˛ioje kelkit tiktai Strenght. Kai matot, kad drakoniukai jums jau per silpni eikit West muti karvių. Kai karvė ar koks kitas gyvulys imeta pinigų nepatingėkit pasiimti. Kai surinksit pakankamą kiekį pinigo nusipirkit leather armor dalių pas Kaarą. Taip pat pirkit obuolius. Gautus daiktus i monstrų parduokit kitiems ˛aidėjams arba Kaarui, gerus daiktus laikykite banke. Kai jau dėvėsite leather arvus, nueikite į www.muonline.com item guide ir isirinkite kokį ginklą norėtumėt turėti bei pa˛iūrėkite jo reikalavimus. A pats kėliau statsus, kad neiočiau katana (klopesh), vėliau blade. iaip pagrindine reikia kelt str. Kai pasieksite 15 lvl eikit į Elfų miestą Norią (215, 243). Norijoje mukite boru˛es, vėliau hunters. Kai sustiprėsite pakankamai pereikit ant unų su dviem kardais, mikų pabaisų ir akmens golemų. A čia treniravausi iki 30 lvl ar pan.

Nevaistykite pinigų arvams. Jei jums siūlys +3 leather arvų be papildomų opcijų nemokėkite daugiau nei 5k-10k. Jie lamtas. Prad˛iai u˛teks įsigyti paprastą leather setą ir pvz 2 katanas (klopesh kardus, juos parduoda lorencijoje 8, 144). Kaip sakiau arvams labai svarbios papildomos opcijos. Pvz jei turit almą bronze +4 (21 def) + 8% additional defense, tai visas defense = 21+8=29

(Posted Image)

Keli mygtukai: C - jūsų charakterio savybės, V - inventorius. Kai kurie ginklai turi specialią opciją - skillą. Jį naudokite su deniu pelės mygtuku. Jei nori apsikeisti daiktais su kitais ˛monėm spauskite Enter, pele pa˛ymite norimą ˛mogų ir raai "/trade" (be kabučių). Jei nori muti kitą ˛aidėją, PvP serveryje nuspaudi Crtl mygtuką ir spaudi ant aukos su pele. Renkant nuo ˛emės daiktus paspauskite ir palaikykite Alt, taip lengviau juos pasiimti. Jei norite rayti kitam ˛aidėjui į privatą spauskite Enter, tada Tab, čia įraykite ˛aidėjo nicką, vėl Tab ir raykite ˛inutę (turit būt tam pačiam serve). Jei nori rayti tik savo party spaudi Enter, raai "~labadiena". (Dėkui WinneR-LT, kuris man kadaise paaikino chatų komandas :P)

(Posted Image)

(Posted Image)

Party - ˛aidėjų grupė (komanda), kurie bendrai eina kovoti prie monstrus ir jiems dalijama patirtis. Jei esate party paspaudus P matysite kitų koordinates, kurie yra party su jumis. Party daryt apsimoka einant prie stiprius monstrus, kuriuos vienam sunku nukaut. Kad sukurtumėt party tiesiot spauskite Enter, pa˛ymėkite norimą ˛mogų ir raykite "/party" (be kabučių).

Aukto lvl ˛aidėjai jungiasi į Gildijas (klanus). Kad įkurti gildiją reikia minimum 100 lvl būtų :D Gildiją galima įkurti Davias mieste. Klanų narių nickuose būna nurodytas gildijos pavadinimas, taip pat ant rankos jie turi gildijos simbolį.

Kartais sutiksite geltonų monstrų. Dėmėsio! Nebandykite jų pulti. Jie atsiranda kas kiek laiko mape ir meta labai neblogus daiktus, tačiau juos med˛ioti gali tik didelio lvl ˛aidėjai. pirmąsyk tokį sutikus gavau 2 hitą :)

Taip pat kartais miestus puola drakonai. Jie nepavojingi kai skrenda, tačiau jei matote drakoną ant ˛emės neikite su juo sveikintis ar bandyti kautis.

Kai mirti prarandi expierence, iek tiek pinigų, taip pat yra ma˛a galimybė pamesti vieną daiktą. Jei mirtate kai esate ˛udikas (murderer) pamesti daiktą galimybė yra labai didelė. Beje kai tampate ˛udiku negalit naudotis kalvio/pardavėjų paslaugom. ˇudiko etiketė dingsta jei 3 val nieko neū˛muat. Sutrumpinti laiką galite ˛udydami monstrus.

Apie 30 lvl ėjau į dungeoną (po˛emį), kuris randasi Lorencijoje ir kovojau su skeletais.

(Posted Image)

Skeletai duoda gerą xp ir meta neblogus daiktus. Visą lamtą parduokit į shopus, pasilikit tik tai kas jums praves arba tipo bus lengva parduot kitiems ˛aidėjams.

Būtent i skeleto gavau savo 1ąjį jewel of chaos. Antrą chaosą gavau po 10 min i licho, einant į banką padėti savo 1o chaoso ;) Brangakmeniai naudojami gaminti super ginklus/arvus. Taip pat jie naudojami kaip valiuta atsiskaityti u˛ brangius ginklus.

Čia kelios MU daiktų kainos:

Jewel of Chaos: apie 600k

Jewel of Soul/Spirits: 4-6 Chaos

Jewel Of Bless:2 Souls -OR- 10-11 Chaos -OR- 1 Souls and 5-6 Chaos

Orbs (Orbus naudoja elfai magijai)

Goblin Orb: Free~20k

Healing Orb: Buy it at the NPC in Noria

Orb of Advanded Def: Free~10k

Golem Orb: 50k~100k

Assassin Orb: 250K~1 chaos

Orb Of Advanced Damage: Free~10k

Elite Yeti Orb:3 chaos~1Soul

Dark Knight Orb: 1 bless ~ 2 bless

Bali Orb: 2 Bless ~ 3 Bless

Scrolls (skrolus naudoja magai)

Fireball: Buy at the NPC in Lorencia

Powerwave: Buy at the NPC in Lorencia

Lightning: Buy at the NPC in Davias

Teleport: Free~5k

Meteorite: 5k~10k

Ice: 10k~15k

Poison: 15~20k

Flame: 20k~25k

Twister: 30k~40k

ES: 100k~250k

Hellfire: 250k~1 chaos

Rings/Pendents (˛iedai ir tipo karoliai (nu krc amuletai))

Rings allow resistance which reduce damage based on elemental attacks.

They may also have options such as HP Recovery.

Normal Poison/Ice Ring: free~10k

Normal Lightning/Fire Pendent: free~10k

Ring/Pendent 1% HP Recov: 50k~125k

Ring/Pendent 2% HP Recov: 1 chaos ~ 2 chaos

Ring/Pendent 3% HP Recov: 3 chaos ~ 1 soul

Kitka:

Guardian Angel*: 300k~400k

Satan*: 400k~1 chaos

Horn Of Unilia*: 400k~1 chaos

Horn of Dinorant*: 1 soul ~ 1 soul 2 chaos

Orb of Twisting Slash(DK) 300k~1 chaos.

Box of Luck: 250k~450k.

Jei teko matyti ˛aidėjus ant arklių tai jie naudoja Horn'us (ragus), kuriuos randa i monstrų. Jie tą arklį gali netis inventoriuje ir kai reikia naudoti. Kad galėtum joti reikia minimum 33 lvl būti ar pan.

Pas skeletus buvau iki 36 lvl tada perėjau ant pacukų.

Pacukai gali būti labai pavojingi jei esat ma˛o lvl. Per itus sūkas 2 kartus miriau :/ Pacukai ne tik kanda, bet dar ir apnuodija. Gana pavojingi grupėse. Jei 3 pacukai supuola vienu metu tai jau gali būt pizdec. Pacukai mėto +3 bronze dalis, kas jau neblogai. Ant jų sėdėjau iki 40 lvl ka˛kur.

(Posted Image)

Nuo 40 lvl perėjau prie kiaulių (kiklopų). Jos daug kriuksi ir labai lėtos, todėl nespėja padaryti labai daug ˛alos. Nors kiti sako, jog kiaulės meta gerus daiktaus a gaudavau tik . 45 lvl pradėjau kovoti su vaiduokliais. Vaiduokliai stiprūs, bet kovojant su party juos lengva nukauti + jie metą labai neblogus daiktus bei palyginus da˛nai meta chaos brangakmenius.

(Posted Image)

Kai pasieksite 50 lvl galėsite u˛ ma˛ą pingų sumą teleportuotis į kitus ˛emėlapius. Tam naudojama komanda "/warp". Pvz "/warp Lorencia" jus nukels į Lorenciją, "/warp Dungeon 2" nukels į po˛emio 2ą lygį ir t.t.

Ka˛kur nuo 55 lvl jau galite bandyti ˛udyti kitus ˛aidėjus. Beja, kad u˛muti ką nors prireiks rimtesnio ginklo, pvz dalgio, pageidautina su skillu. Mano taktika yra tokia: ten kur kiti perka potions, palaukiu kol kitas ˛aidėjas, kurio nickas yra morkvinis arba raudonas (murderer) pradeda traidint ir jį keliais smūgiais nukertu :rotf2: Jie pirkdami potionus kartais net nepastebi, kad juos mua. Taip surinkau nema˛ą brass + 3 almų kolekciją :thumbsup: Kai tampate ˛udiku eikite į non pvp worldą.

Pabaiga.

Info račiau pats bei kai ką pasiskolinau i kitų www.mu.ten.lt postų :lol:

Kadangi a pats n00bas tai neprisiimu atsakomybės jei kas nors iame poste netikslu/neatitinka tikrovės :thumbsup:

Ir dar patarimas naujokams: jei siųlo 1 hit programų ar kitų cheatų nesisiųskit - rizikuojat prarasti savo charakterį. ˇaiskit be cheetų :cheers:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4629 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...