Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sup,

atėjo laikas kai nusprendžiau, kad galiu ir turiu noro teikti SA-MP skriptinimo paslaugas. SA-MP skriptinimu užsiimu apie 5 mėnesiai, bet manau, kad galiu daug ką sukurti, anyway nepatiks ką galiu sukurt - neužsisakysit. :)

Ką galiu sukurti, ištaisyti, patobulinti, atnaujinti. Galiu sukurti tiek visą naują gamemode, tiek kokią nors sistemą, tiek filterscriptą ar dar ką. Tiksliau pasakius, galiu sukurt įvairias sistemas, gamemode nuo nulio, ar GRP, galiu atnaujint skriptą ar sistemą, patobulint, ištaisyt bugus ( priklauso kokie jie ).

Kainos priklauso nuo to ką jūs užsisakysite, ko norėsite darbe, tikslių kainų negaliu pasakyt, nes nežinau ko norėsite.

Mano kontaktai.

El.paštas: [email protected]

Turite klausimų parašykite čia, jei nenorėsiu to viešai atsakyti, pasakysiu rašyt į skype. Lauksiu užsakymų!

!LukniS!, tu įsitikinęs, kad man nepavyks teikti šių paslaugų? Skriptini moku, jau baiginėju savo modifikacija nuo nulio, pats kūriau tokias sistemas kaip gaujų sistema, biznių sistema ir visas kitas, tad tikrai sugebėčiau teikti paslaugas. Esmė yra ne kiek laiko mokinies skriptint, o kaip tu tą laiką mokinies. Kiti kad ir skriptina 2 metai, bet sėdi prie seno supuvusio ir atgyvenusio GRP ir nieko nemoka.

Jocius, ačiū už sėkmę.

!LukniS!, tu įsitikinęs, kad man nepavyks teikti šių paslaugų? Skriptini moku, jau baiginėju savo modifikacija nuo nulio, pats kūriau tokias sistemas kaip gaujų sistema, biznių sistema ir visas kitas, tad tikrai sugebėčiau teikti paslaugas. Esmė yra ne kiek laiko mokinies skriptint, o kaip tu tą laiką mokinies. Kiti kad ir skriptina 2 metai, bet sėdi prie seno supuvusio ir atgyvenusio GRP ir nieko nemoka.

Jocius, ačiū už sėkmę.

Tavo tiesą, žmogus mokantis 3 mėn gali daugiau išmokti negu žmogus mokantis 1 metųs. Vien dėl to kad, žmogus su 3 mėn patirtimi, labiau mokėsi, labiau stengėsi, bandė ir išėjo kad išmoko.

1 Metų patirtis - Gali atsirast tokiu kurie tik po biški skriptiną, negalvoja, neišeina palieką darbą.

Galvok logiškai LUKNI :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Turėjau savo projektus tokius kaip nlrg.lt, šiuo metu jis simple-rpg.lt dar ir dabar juos turiu ir skriptinu, kai paleisiu, galėsit pamatyt mano pirmą GM darbą. Kurį dabar GM darau nėra pirmasis, jis koks 10 - asis :D daug turėjau užsakymų, bet sąlygos buvo sąlygos, kai padarau ištrinu modifikaciją taip padariau, todėl neturiu ką parodyt.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...