Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 276
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ojoj. Buvo vasara. Mes su pusbroliu rengėm tūsą gamtoje,prie ežero,alkoholiniai gėrimai,merginos ir aišku palapinės. Jos buvo nutolusios nes... Pusbrolis su draugais išdarinėjo "kažką" sau mergomis... Visi buvo girti.. Prisipažystu aš taipogi :],kai buvo tamsu,užsidėjom maudymkes ir sokom nuo tiltuko į ežerą. Vanduo pasakiškas (mm),nerealus. Visi vienas kitą stūmdė i ežerą. Puikiai prisimenu nors buvau girtas.

Nemeluosiu :] Man irgi pakliuvo mano amžiaus panelė :}

Instruction,o tavo koks įsimintiniausias tūsas?

Tai buvo naujakas.

Viskas vyko pas mane. Buvo merginu, draugai, alkoholis ir per visa namus trankanti muzika. Buvom prisilupe iki soties. Tada as su viena mergina kazkur isejom is namu (nepamenu pradzios), mes ejom laiptais zemyn (nezinau, kodel nelipom i lifta:D). Nepastebejau, kai atsiradom jau lauke. Mes vaiksciojom, kalbejomes ir staiga dafiga ferverku atsirado. AS ja apkabinau is nugaros ir mes stovejom susikabine abudu ir ziurejom i ferverkus. Veliau as ja pabuciavau ir tram param. Grizom, visi buvo gatovi, bet man dzin, ziurejau tik i ja :) Nuo to karto, mes draugaujam. Su ja lauke buvo nerealu but...Tai buvo tusas, ne tik kur galima buvo atsiklausyt muzono, prisigert, pasibut su draugais, bet kazkas daugiau - siluma kuria jauciau budamas su ja (Nors lauke buvo sniego, o as tik su megztiniu , bet man nebuvo salta...) :)

Klausimas:

Ka manote apie klonizavima?

B-A=B+(-A)

Mmm. Atsimenu pirmą bučinį. Jis buvo su mano klasioke. Buvom parke,vaikščiojom,kalbėjom. Vėliau atsisėdom ant suoliuko ir pradėjom šnekėti įvairiomis temomis... Aš pažiūrėjau į ją,o ji i mane. Aš kaip būdamas tada "čūstras" ir prie bajerių žmogus ją pabučiavau :] Man atrodė,kad tas bučinis tęsis amžinybę.Bet poto ėjo ir kitas,kitas ir dar kitas bučinis...

Su kuom buvo pirmas "pasilaižymas"kada kur,su kuo? Kaip Instruction sakė :}

Su mergina. Parke, prie upes. Buvo mazdaug apie 22.00h , tamsu . Buvo pilnatis, todel matomumas pakenciamas. As ziurejau i jos israiskingas akis, o ji i manasias. Tada nebuvau patyres ir gana nedrasus, todel vien tik ziurejau i jos akis. Zinojau, kad ji laukia to, bet as nebuvau patyres ir nezinojau kaip elgtis. Keleta kartu suglumau, nusisukau ir vel atsisukdavau, o ji vis ziurejo i mane idemiai , tarsi kazko reikalaudama :) Na as nedrasiai priartejau arti, akis liete aki ir pradejom buciuotis. Tada buvo visai jega, nemokejau tai iimprovizavau, kartojau jos judesius (greit mokiaus) , after that, ji man pasake, kad zinojo, kad as esu nepatyres, bet kaip naujokas, buvau geras :)

Ar galima ateitis lietuvoje? O gal airija? Ka manot? :)

B-A=B+(-A)

Su mergina. Parke, prie upes. Buvo mazdaug apie 22.00h , tamsu . Buvo pilnatis, todel matomumas pakenciamas. As ziurejau i jos israiskingas akis, o ji i manasias. Tada nebuvau patyres ir gana nedrasus, todel vien tik ziurejau i jos akis. Zinojau, kad ji laukia to, bet as nebuvau patyres ir nezinojau kaip elgtis. Keleta kartu suglumau, nusisukau ir vel atsisukdavau, o ji vis ziurejo i mane idemiai , tarsi kazko reikalaudama :) Na as nedrasiai priartejau arti, akis liete aki ir pradejom buciuotis. Tada buvo visai jega, nemokejau tai iimprovizavau, kartojau jos judesius (greit mokiaus) , after that, ji man pasake, kad zinojo, kad as esu nepatyres, bet kaip naujokas, buvau geras :)

Ar galima ateitis lietuvoje? O gal airija? Ka manot? :)

NElabai supratau klausimo, bet jaj turejaj omeny ar galima geraj ateiti isbut lietuvoj tj mano manimu nelabai, siaip as manau geriau lietuvoj igaut gera profesija ir keliaut svetur kur sju specelistu tikraj reik. :)

Keliu metu pirma kart isgerete alcho?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...