Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Steam/Origin Žaidimų Raktai Internetu[Saugų, Pigu, Greita]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5352 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1a945ba987898cb85f74ea0999720645407.png

Sveiki, noriu jum pristatyti mano su draugu kuriamą mini-projektą.

Kuriame norėtume jum pristatyti "naują" paslaugą(tiesą sakant didžiumos žmonių naudojamą) Mes tekiama "visų, taip visų" žaidimų CD raktus, jie yra 100% legalizuoti, aktyvuojami ant, bet kurios jūsų sąskaitos, bet kurioje pasaulio vietoje, ar tai steam ar tai Origin, skirtumo nėra, už rakto - saugumo mes atsakome. Parduodame visus žinomus, bet prastesnius žaidimus, jeigu jų dar yra, kainos yra minimalios, kartais net su milžiniškomis nuolaidomis, tai nėra paslaugą, kur duosime pavoktą sąskaitą, mes duodama CD raktą.

Atsiskaitymo būdas yra: Banku, nesvarbu kuriuo

Vėliau priimsime PayPal, bei kitais atsiskaitymais

Mūsų svetainė kurioje yra teikiamos paslaugos:

Www.soead.net

Atminkite jeigu svetainėje nėra žaidimo, tai nereiškia, kad mes jo neturime, būkite drąsus ir klauskite mūsų pagalbos skypėje, arba privačiuose pokalbiuose, arba netgi šioje temoje

Ačiū už demėsį

NoFear( Lukas Treigys )

hfcn.png

Kainos nėra mažos, jos tiesą sakant yra didelės, kaip mes dirbame, mes juos gauname tiesą sakant, nemokėdami nieko, tiesą sakant jūs sumokate už raktą, mes esame atrade puikų būdą kaip mes laimėsime bei jūs

Tiesą sakant vėl, čia jūsų sprendimas, galite mokėti steamui 200už žaidimą, tai nėra mūsų kaltė

hfcn.png

Ponas, už bet kokius postus, visai tolstančius ne į temą, galite gauti įspėjimą, kam teršti švarią temą, prašau įsiskaityt, mes nuperkame jum žaidimą, o ne gauname patys, supraskit mane teisingai. bet to, mum įrodyt, kad mes ne-apgavikai beveik neįmanoma, kol dar kas nenupirko žaidimo, yra pirke žaidimų keleta, komentarai svetainėje yra, tačiau jie nesa šios svetainės nariai

hfcn.png

Na atleiskit, bet as jusu paslaugu nesirinkciau webe klaidu palikta, atsiskaitymas skypu, atsiliepimu irgi nedaug. Jei ir pirksiu tai tik pamates geru atsiliepimu is senesniu nariu sitam forume.
Būtinai, jeigu galima parašykite į PM klaidas, skypė yra bendravimo klientas kurį naudoja didžiuma, ar aš klystu?

Laukiam kol įsivažiuosim tada būtinai pranešime :)

EDIT: Manau vėliau prisijunksime mokejimai.lt funkciją

hfcn.png

Nepatikimi jie man.

*1. Pardavėjas neatsako, jeigu nesutiksite jog jis aktyvuotų raktą pats, ir pačiam neieis aktyvuot

*2. Pardavėjas neatsako, u˛ ˛aidimo ˛alą jums

*3. Pardavėjas neatsako, jeigu prarasite savo sąskaita ar ji bus u˛rakinta

*4. Pardavėjas pasilieka teisę neįteikti prekės, jeigu "gavėjas" negerbia jo

*5. Pardavėjas neatsako, jeigu prarasite dokumentus ir neatsiminsite savo duomenų, tada mes nesutvarkysime bėdos

*6. Pardavėjas pasilieka teisę turėti jūsų Vardą Pavardę ir kitus duomenis jog apgavystės atvėju, būtų įrodymas

*7. Pardavėjas turi teisę pasilitki CD-RAKTĄ, ir gali atsiimti sąskaitą, apgavystės atvėju

parasas.png?uid=76561198068733750

Nepatikimi jie man.

*1. Pardavėjas neatsako, jeigu nesutiksite jog jis aktyvuotų raktą pats, ir pačiam neieis aktyvuot

*5. Pardavėjas neatsako, jeigu prarasite dokumentus ir neatsiminsite savo duomenų, tada mes nesutvarkysime bėdos

*6. Pardavėjas pasilieka teisę turėti jūsų Vardą Pavardę ir kitus duomenis jog apgavystės atvėju, būtų įrodymas

*7. Pardavėjas turi teisę pasilitki CD-RAKTĄ, ir gali atsiimti sąskaitą, apgavystės atvėju

Viskas tuo ir pasakyta...

Nepatikimi jie man.

Kurioje vietoje mes esame nepatikimi? Jog jeigu jūs nepervesite sumos, mes neduosime rakto? Deje, deje, jūs man atrodot nepatikimas... Prašau neteršti..

beje kaip nesmagu iš jūsų pusės, kad kažkoki atsiliepimų grupėje rašo, nesąmones... Gėda turėtų būti...

EDIT: Vakar naktį pre orderintas call of duty modern warfare 3 (2kopijos)

Vėliau pajunksime mokėjimai.lt+prestashop, ir pažėsim kaip mes sugebėsim apgaudinėt, jeigu ant mūsų užsišoks bankai... Logiškai galvokite, ar man čia išviso teisintis reikia? Jeigu užsisako žmonės jau, vadinas kažkas jau yra

hfcn.png

Aš tai manau, kad jūs patikimi. Na ir kas, kad skype atsiskaitymu? Kam naudoti e-mail, per kurį turi ilgai rašinėtis, jeigu yra greita programa ,,Skype".. Aš tai jums linkiu didelės sėkmės pardavime, kaip prireiks vienos paslaugos pirksiu iš jūsų, kainos mažos, žmogus kaip matau rimtas.

Aha, dar galima nuchakint skype...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5352 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...