Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Steam/Origin Žaidimų Raktai Internetu[Saugų, Pigu, Greita]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5352 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš tai manau, kad jūs patikimi. Na ir kas, kad skype atsiskaitymu? Kam naudoti e-mail, per kurį turi ilgai rašinėtis, jeigu yra greita programa ,,Skype".. Aš tai jums linkiu didelės sėkmės pardavime, kaip prireiks vienos paslaugos pirksiu iš jūsų, kainos mažos, žmogus kaip matau rimtas.

Aha, dar galima nuchakint skype...

O kam mum hackinti skype?

Mes esame sugalvoja apsausaugojimą, jūs gausite specialus šablonus iš mūsų kur bus surašyti ką pirkote, atsitiks kas su cd? duodat šabloną patikrinam, neina, duodam naują, jokios priemokos

Kaip ir sakė kažkuris forumo narys, kad pauole į googlę, vargu ar ką susirasim dar, vien tik, kad jeigu ieškai darbo internete, dūrys užsidaro

Šeip aš pats užsiimu ne tik šiui darbu vien, esu prie SA-MP pawno prisirišęs, ir dirbu su žmonėmis, atlieku paslaugas, ir nesu išdūręs nė vieno, o kiek mane išdūre esa(nu bet didžiuma nepasipelnė)

hfcn.png

O cs steam turit?

CD Raktas taip yra, duosime jum įsidedi į bet kurią sąskaitą

VAC statusas 0, raktas orginalus, nenaudotas, galite rinktis į kur nusiųst jį ar skypę ar patiem aktyvuot, ar į email

Beje su kolega galvojam pradėt supirkinėt jūsų sąskaitas, galima ir raktus, arba nenaudotus giftus. Galvojame dar, ar atidaryti plačia rinką, jeigu jum sunkiai einas parduot žaidimą, mes galėsime padėt(Tačiau tik galvojame)

Beje katik buvo nupirktas bad company 2 vietnam dlc

hfcn.png

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5352 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...