Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hi,

nusprendžiau ir aš atidaryti gamyklą. Kursiu tik avatarus, kadangi su jais man blogiau sekasi, o net nesugalvoju ką kurti, kai jau man užteks temą užrakinsiu ir toliau tobulinsiu savo įgudžius.

KAINA.

10 Forumo Litų.

FORMA.

Tema -

Dydis -

Spalvos -

Tekstas -

SubTekstas -

Šrifto pavadinimas ( nebūtina ) -

Kita informacija -

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Tema - Kubeliai. [Paprasti.]

Dydis - 130x160

Spalvos - Raudona.

Tekstas - Miracle.

SubTekstas -

Šrifto pavadinimas ( nebūtina ) - Comic MS - Manau turėtum turėt.

Kita informacija - Nieko.

Tema - Kubeliai. [Ledo.]

Dydis - 130x160

Spalvos - Raudona.

Tekstas - Miracle.

SubTekstas -

Šrifto pavadinimas ( nebūtina ) - Comic MS - Manau turėtum turėt.

Kita informacija - Nieko.

Vidmax, nelabai randu tavo kubelių to pirmo kur prašiai. Todėl padarysiu su ledu, o jei nesunku tau, gal galėtum ir tu padėti man paieškoti kubelių kokių gražių? Net neįsivaizduoju kokių tu nori.

-- Papildyta --

Štai padariau tau tą "stebuklą" tiesiog nežinau ar tiks, jei nepatiks, FLT nemokėk, o pasakyk ką pakeisti ką pridėti. Šį vakarą dar .PSD turiu, o jau rytoj teks susimokėti.

5041e8c9f2426c6cd8342fad0a7d333a452.jpg

-- Papildyta --

Štai ir tavo darbas exTazy` tikiuosi patiks, jei ne - sakyk keisiu, pakeisiu, pridėsiu, atimsiu.

f88a2204eb9aac734a9a2afe8c0c2f1566.jpg

-- Papildyta --

Krč. Jūsų abėjų .PSD failus turiu, todėl dabar jau gal eisiu pailsėti, o rytoj parašysit kas blogai, ar patiko ir pnš.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Vidmax, nelabai randu tavo kubelių to pirmo kur prašiai. Todėl padarysiu su ledu, o jei nesunku tau, gal galėtum ir tu padėti man paieškoti kubelių kokių gražių? Net neįsivaizduoju kokių tu nori.

-- Papildyta --

Štai padariau tau tą "stebuklą" tiesiog nežinau ar tiks, jei nepatiks, FLT nemokėk, o pasakyk ką pakeisti ką pridėti. Šį vakarą dar .PSD turiu, o jau rytoj teks susimokėti.

5041e8c9f2426c6cd8342fad0a7d333a452.jpg

-- Papildyta --

Štai ir tavo darbas exTazy` tikiuosi patiks, jei ne - sakyk keisiu, pakeisiu, pridėsiu, atimsiu.

f88a2204eb9aac734a9a2afe8c0c2f1566.jpg

-- Papildyta --

Krč. Jūsų abėjų .PSD failus turiu, todėl dabar jau gal eisiu pailsėti, o rytoj parašysit kas blogai, ar patiko ir pnš.

Patiko. :] atsiskaitysiu kada turėsiu flt.

You can't run.. You can't hide.. You can't survive.. You just must sit here and wait for the dead.

Tema - Avataras

Dydis - 130x60

Spalvos - Ruzava,violetine

Tekstas - Erikas;*

SubTekstas - LiuksFM

Šrifto pavadinimas ( nebūtina ) - -

Kita informacija - -

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5407 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...