Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[BALSUOJAM] Geriausias Skripteris :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip matau puse čia, nuvertina daug tikrai gerų scripterių aš neskirstysiu į vietas, parašysiu visus kurie gerai scriptina pagal mane.

Tomėjus, KuHs, Martin_M, NoFear, Gravity.

Nes kai parašot „Revan“ auksčiau nei Martin_M ar Tomėjų nu tai ble. juokas ima. :funny:

Juokdarys, nieko tu nesupranti, tiesiog nepažysti čia iš pusę mūsų esančių narių. [seniau kaip kažkada kurt norėjau su tavim projekta, žymiai mažiau mokėjau]

Ir jei tu esi toksai nesupratelis, sakau tik supergames.lt skripteriai. :)

Tai kad tavo komentaro niekas ir nelaukia.

Tiesa pasakius ...

Tavęs ir dabar nekritikuojant , bet kažin ar tu daug ką moki ;P

Aš pats dar nemoku nk :)

tai čia niekas daug nemoka, pats Britas (gal žinot toki :D nlrg.lt Savinikas bei kodavimas.in savininkas) irgi sakė man kad labai labai daug ko nemoka. su kažkuo irgi kalbėjau tik dbr neatsimenu su kuo nes tas vasaros pradžioj buvo bet žinau kad patyres scripteris sako irgi dar nemoka nei puses visko. Geriausi Scripteriai sėdi forum.sa-mp.com supporte o Martin_M niekas nenuvertinkit ir į 10 vietas nekiškit nes jis moka labai daug. PVZ paaimkim Mane :D (durnai nuskambėjo :D) ir !LukniS! mes kartu sukurem tokia sistema: [youtubecom]

[/youtubecom] (nebaigėm dar) ir tai neskaitom saves "afigenais" scripteriais, tad tikrai niekas negali pasakyti kas geriausias scripteris lietuvoje nes daugybe ju niekas nežino nes yra scripteriu geru ir net labai geru kurie nei į LT servus nei Supportus nosies nekiša bet sėdi su visokiais amerikonais ir žiuri į šimtus žaidėju iš savininko kedės.
tai čia niekas daug nemoka, pats Britas (gal žinot toki :D nlrg.lt Savinikas bei kodavimas.in savininkas) irgi sakė man kad labai labai daug ko nemoka. su kažkuo irgi kalbėjau tik dbr neatsimenu su kuo nes tas vasaros pradžioj buvo bet žinau kad patyres scripteris sako irgi dar nemoka nei puses visko. Geriausi Scripteriai sėdi forum.sa-mp.com supporte o Martin_M niekas nenuvertinkit ir į 10 vietas nekiškit nes jis moka labai daug. PVZ paaimkim Mane :D (durnai nuskambėjo :D) ir !LukniS! mes kartu sukurem tokia sistema: [youtubecom]
[/youtubecom] (nebaigėm dar) ir tai neskaitom saves "afigenais" scripteriais, tad tikrai niekas negali pasakyti kas geriausias scripteris lietuvoje nes daugybe ju niekas nežino nes yra scripteriu geru ir net labai geru kurie nei į LT servus nei Supportus nosies nekiša bet sėdi su visokiais amerikonais ir žiuri į šimtus žaidėju iš savininko kedės.

Čia kad pasireklamuotum įsidėjai Savo skripto Video :?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...