Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2df5335dc3b131f3cfd9bb28baced6b9989.jpg

Valve leidėjai savo Counter-Strike internetinių šaudyklių serijos formulę patobulino 2004 metais, išleisdami Counter-Strike: Source. Jis naudojo naują grafinį varikliuką, pavadinimu Source, ir visiškai pakeitė visą šaudyklių seriją. Dabar Valve ir vėl imasi inovacijų. Šiandien leidėjai paskelbė apie savo planus kurti Counter Strike: Global Offensive.

Naujasis žaidimas pasirodysti turėtų kitų metų pradžioje ir bus platinamas Steam tinklopagalba. Counter Strike: Global Offensive šiai senai šaudyklių serijai (pirmasis Counter-Strike žaidimas debiutavo prieš 12 metų) pasiūlys visiškai naujus žaidimo režimus, kovos žemėlapius, ginklus bei veikėjus. Be to, žaidėjai galės kautis ir atnaujintuose originalaus Counter-Strike: Source žemėlapiuose kaip, pavyzdžiui, de_dust ir kituose.

Iki šiol visame pasaulyje per visą Counter-Strike serijos istoriją yra parduota daugiau nei 25 milijonai žaidimo kopijų. Counter Strike: Global Offensive šaudyklė šiuo metu yra kuriama Valve Software ir Hidden Path Entertainment studijose. Pastaroji komanda padėjo Valve sukurti ir Counter-Strike: Source.

PCgames.LT;Supergames.LT

image.php?id=E7CD_4E442BCE&jpg

pc_nikoxt.png?editor

Naudokis search prieš rašant naują temą :) Apie šį žaidimą aš jau esu sukūręs temą ir tikrai prašyčiau šią užrakinti, nes pateikiau manau daugiau informacijos ir tai padariau daug daug anksčiau.

Naudojuos. Neaiskink rankint ar ne,as ir buvau sukures tema ir po to apie ja dar 4 zmones ta pati sukure,tad cia del antros temos neapsiverk tik,beje skirtingai aprasyta. ; )

image.php?id=E7CD_4E442BCE&jpg

pc_nikoxt.png?editor

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...