Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

šiame forume esu pirma syki, na bet manau pritapsiu. Mano vardas yra Manvydas, pano pravardes yra manve ir mantve, tokių vardų pasitaiko labai retai. man yra 15 metų. Esu iš Radviliškio. Užsiimu scriptinimu ir mappinimu, prieš 30 minučių bandžiau perprasti photoshop'ą, bet nelabai kas ir gavosi. Scriptinu 8 mėnesius, mappinu tik 2-3 mėnesius. Nelabai mėgstu dėlioti smailus, tokius kaip :), :D, ;) ir panašius. Tikriausiai jau supratote kad užsiimu programavimų, tvarkau kompiuterius, taip pat tvarkau motociklus. Esu lengvai sukalbamas ir draugiškas, bet kaip supykstu gero nesulauksi, nelabai mėgstu keiktis, mėgstu tvarka, esu savo mažos gaujos draugų lyderis, visada turiu galvoti ką veiksime kita diena. Gimiau 1996-01-06.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...