Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi mano nick'as yra Matteo

:) O tikrasis mano vardas yra - Rokas. Man yra 17 metų :) Gyvenu Kaune po truputėlį ieškausi darbo :)

Taigi ką norėčiau čia nuveikti :P : šitame forume aš norėčiau puikiai praleisti laiką, užsidirbti daug FLT ir gauti kelis medalius. Aš esu patyręs sa:mp žaidėjas, nes žaidžiu jį apie 3metus. Taip pat esu žaidęs CS apie 2metus, bet jau jį mečiau ir pats nežinau kodėl :D Dabar daug savo laiko praleidžiu Forumo Turguje ir temose kurios susijusios su GFX. Artimiausiu laiku norėčiau išmokti GFX'inti ir atidaryti savo galeriją bei savo GFX parduotuvę :) [Jeigu yra žmonių kurie norėtų mane pamokinti - AŽ].

O šeip apibendrinant apie mane tai aš esu fainas baxuriukas,bendraujantis, aktyvus, atsakingas ir kartais piktas :) Na iš esmės galiu būti visoks, priklauso nuo situacijos :) Na tiek apie mane, susitiksim forume :)

Ieškau verslo pasiūlymų. Turi? AŽ.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5409 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...