Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pardavinėju reklamą.

Kaip dabar matysite kainos nėra didelės, nes kolkas aš dar nesu labai patyręs, bet per 2-3dienas jau tikuosi turėti apie 150pranešimų taigi esu tikrai patikimas, bet čia jums spręsti :)

Parašę Vieną dieną 10FLT

Parašę Savaitei 45FLT

Parašę Mėnėsiui 250FLT

Skypėje vienai dienai 10FLT

Skypėje savaitei 55FLT

Skypėje mėnėsiui 280FLT

Skypėje turiu 98 kontaktus

Pirkėjai:

Nėra.

Ieškau verslo pasiūlymų. Turi? AŽ.

Hmm, uz menesine reklama prasai 280FLT, o tai idomu kiek tu kontaktu turi. As irgi galeciau susikurti skype kur tik Echo sound test ir uzsidet ta reklama, ir kas is to ?

Visų pirmą išmok skaityt ir nerašyk Off-Topic, nes esu parašės jog "Skypėje turiu 98 kontaktus"

O aš 200 :). Šeip manau nereikalinga tą reklamą pirkt, jai pats gali pasireklamuot.

Hmm, uz menesine reklama prasai 280FLT, o tai idomu kiek tu kontaktu turi. As irgi galeciau susikurti skype kur tik Echo sound test ir uzsidet ta reklama, ir kas is to ?

Visų pirmą išmok skaityt ir nerašyk Off-Topic, nes esu parašės jog "Skypėje turiu 98 kontaktus"

O aš 200 :). Šeip manau nereikalinga tą reklamą pirkt, jai pats gali pasireklamuot.

Na aš čia tik šeip sukūriau jeigu kas norės :) Paskui kai turėsiu daug pranešimų sukūrsiu naują temą ir tikuosi kažkas pirks :)

Ieškau verslo pasiūlymų. Turi? AŽ.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...