Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Paskutinis Electronic Arts konferencijos akcentas buvo "Battlefield 3" daugelio žaidėjų režimas, kurio veiksmas vyko dar niekam nematytame "Caspian Border" žemėlapyje. Filmuke išvydome naikintuvų susišaudymus, tankus, džipus ir kitas karių naudojamus technikos stebuklus, kurie palengvina kovą mūšio lauke.

Gamescom 2011 parodoje, "Battlefield 3" stende bus galima išbandyti 64 asmenų daugelio žaidėjų režimą, kuris yra galimas tik asmeniniuose kompiuteriuose. Ilgiau neaušinus burnos, pristatau ir patį filmuką:

[youtubecom]

[/youtubecom]

Šaltinis: IGN.com ; Games.lt ; SuperGames.lt

Boobs Lover

41265.gif

Xbox 360 User

32325.png

OMG nesveikas game bus. laukiu , laukiu ,laukiu. Cia tik COD suknisti fanboyai gali sakyt ,kad bf3 bus levesnis uz mw3 :DDD

Man patinka tokio stiliaus Nuliūde FANBOY kaip tu :D

Apie žaidimą - Umh man patiko mapo dydis kaip BC2, jetai dar neišbalansuoti, recoil dar patvarkyt reikia, nu ir garsai, nes kažkodėl kai žaidė už rusą per raciją kalbėjo amarikietis... Ta pati bėda kaip alfoje.

Bet vaikai nustokit lygint MW3 IR BF3 čia yra 2skirtingi dalykai, yra 2Pusių fanboy, biškį per aršūs jūs? Jeigu taip bendraujat kritikuojat žaidimus(Jūs dar tiek nenusipelnėt kritikuot žaidimus, būkit machinima director) tada suprantu, dabar jūsu nuomonė kaip ir mano yra 0, čia tik mūsų sprendimas ar pirkt ar ne, kaip ir didžiuma jūsų parsisiųsit jį ir MP negalėsit, tad, kad tikrai mėgstat tokio stiliaus MP galit ne nesakyt

Vistiek gi fanboys žinot abudu MW3 IR BF3 Lenkias prieš Halo... Galit gint, galit ne

hfcn.png

OMG nesveikas game bus. laukiu , laukiu ,laukiu. Cia tik COD suknisti fanboyai gali sakyt ,kad bf3 bus levesnis uz mw3 :DDD

Apie žaidimą - Umh man patiko mapo dydis kaip BC2, jetai dar neišbalansuoti, recoil dar patvarkyt reikia, nu ir garsai, nes kažkodėl kai žaidė už rusą per raciją kalbėjo amarikietis... Ta pati bėda kaip alfoje.

Bet vaikai nustokit lygint MW3 IR BF3 čia yra 2skirtingi dalykai, yra 2Pusių fanboy, biškį per aršūs jūs? Jeigu taip bendraujat kritikuojat žaidimus(Jūs dar tiek nenusipelnėt kritikuot žaidimus, būkit machinima director) tada suprantu, dabar jūsu nuomonė kaip ir mano yra 0, čia tik mūsų sprendimas ar pirkt ar ne, kaip ir didžiuma jūsų parsisiųsit jį ir MP negalėsit, tad, kad tikrai mėgstat tokio stiliaus MP galit ne nesakyt

Vistiek gi fanboys žinot abudu MW3 IR BF3 Lenkias prieš Halo... Galit gint, galit ne

Taip iseina tu gejus :DDD beje ana savo posta parases kur esu , pasakyk kur ten matai fanboyskuma? Beje esu visus CoD' us perzaides ir bf , ir as ne uz viena , abu zaidziu ir vsio, bet juk matos, kad CoD nuo BF viskuo atsilieka. b e t kiekvinam zmogui skirtingai pvz halo tai isvis pazaidziau 2 dali iskart istryniau nepatinka man tokios kosminei shooteriai ;DD

image.php?id=E7CD_4E442BCE&jpg

pc_nikoxt.png?editor

Nu čia kiekvienam kitaip vis, tavo vienokia nuomonė, kito kitokia, ir ji nereiškia 0.

v1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4933 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...