Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

a1429078d783ea18497926a1d1534835470.gif

Sveiki,

taigi iš karto norėčiau paprašyti jūsų,kad nerašytumėt tokių komentarių kaip: Eilinis GM ar Tojaus žlugs serveris. Ačiū. ( Nes į jūsų tokius postus tikrai nekreipsiu dėmesio. Tai bus lyg postų rinkimas or smth. ) Taigi, norėčiau padėkot Stuneris už šioką tokią pagalba skriptinime. Dėkuj tau. ;)

Na,o dabar pradėkime apie sistemėles.

Pavaišink draugą.

Kur nors keliate balių? Ar šiaip jau jums labai reikia parukyti ir niekaip neranda kaip gauti cigariukų? Ir matote kaip draugas skaniai rūko? Tai paprašykite draugo, kad jus pavašintų su komanda: /vaisinti. ( Kuo daugiau rūkant, tuo didesne tikimybė kad susirgsite plaučių vėžiu ar gausite priklausomybę. )

Šaldytuvas.

Turite kokių daržovių ar šiaip produktų? Ir nenorite juos nešiotis su savimi? Ar tiesiog bijote,kad supūs ar surūgs? Tada nueikite namo ir pasidėkite. Taip pat, jug žinote, kad atšaldytas alus pats skaniausias. Tad nusipirkę alaus jį padekite į šaldytuvą ir vakare galėsite skaniai pagurkšnot.

Vairavimo mokykla, su klausimais ir balais.

Norite išsilaikyti teises? Tai nebėda! Nuvykite į vairavimo mokyklą ir atsisėskite į mašiną. Atsisėdę gausite keletą klausimų į kuriuos turėsite atsakyti. Atsakę galėsite rinkti balus, jeigu nesurinksite nei vieno balo jūs negalėsite laikyti teisių, nes būsite daug klausimų atsakę neteisingai. Atsakę į nemažiau kaip pusę klausimų teisingai galėsite toliau laikyti teises.

Mokyklos, universitetai.

Norint dirbti, jūs turėsite baigti mokyklą su universitetu. Išlaikę Mokyklą turėsite įstoti į universitetą ir pasirinkti ką studijuosite. Pasirinkę tam tikrą kategoriją ji įtakos jūsų darbą kurį žadėsite dirbti ateityje.

Tai tiek, darbų neaprašinėsiu, nes tai beviltiška. Kaip sakant, žaidėju darbų aprašymu nesulauksi.

Tinklalapis.

IP:gta-host.lt:1017

Perspėju, dar serveris yra kuriamas ir žadamas jo atidarymas rytoj. [T.Y 2011.08.13]

Taigi, šitą GM gavau iš Justis00. Gali pats pasiklausti, jis mano geras draugas. O apie web'ą tu geriau nespręsk, nes tai tik pradinė versija.

Peace.

Taigi žinok aš šitą gamemode paplatinsiu jei vienas asmuo neatiduos man tam tikros pinigų sumos :)

-- Papildyta --

Beto meluoji kad iš justčio, nes versija buvusio mano ir dankiaus projekto [LRMG]

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Taigi, šitą GM gavau iš Justis00. Gali pats pasiklausti, jis mano geras draugas. O apie web'ą tu geriau nespręsk, nes tai tik pradinė versija.

Peace.

Taigi žinok aš šitą gamemode paplatinsiu jei vienas asmuo neatiduos man tam tikros pinigų sumos :)

-- Papildyta --

Beto meluoji kad iš justčio, nes versija buvusio mano ir dankiaus projekto [LRMG]

*****************! Tu nežiūrėk kas ant hosto uždėta, aš jį per LOCALHOST testuoju. Tas LRMG kur ant hosto yra tai ten paskutinis šhhh. :)

TAIP PAT NORĖČIAU PRANEŠTI IR ATSIPRAŠYTŲ TŲ KURIE LAUKĖ SERVERIO,MŪSŲ MAPeris SAKĖ VELUOS IR 18:00 NEBUS UŽBAIGTI MAP DARBAI, TODĖL SERVERIS GALI VELUOTI.

http://www.supergames.lt/post381175.html#p381175

Vyras nebejuokink, va tavo tas gamemode kad tu patylėk :) Nebeverk tavo projektui ate. :)

S.T.F.U. Tu tik parodai koks esi kietas. Tai va, ir tikrai ne šį. Nesakau, kad aš pats tą GM dariau, bet tuo labiau TIKRAI NE ŠIS GM. Be to, susijungėme su www.New-LIFE.ql.lt projektu. ( Antradienį jau bus NEW-LIFE.lt domenas. )

Tad sekmės troll'inime. :nice:

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...