Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5006 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Cia gal vaizdo plokste AGP lizdu turinti 256mb atminites ir yra 32bit. :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Sveiki iškilo tokia problema nusiprkau naują kompiuterį nes anas buvo šudinas o galvojau kad šitam kompe viskas bus gerai bet lagina tokius žaidimus kaip SA-MP, Pes 10 - 11, Call Of Duty 4 ir panašiai nežinau kokia čia problema vaizdo plokštė normali ramo 1 gigas taip kad nežinau ką daryt gal galit padėt? Dėkojų iš karto. :)

Rasai vaizdo plokste normali,RAM'u 1GB (Tu nori pasakyt kad tai daug?) ir cia skaitosi naujas kompiuteris? Nesistebiu kodel lagina.

Vadilla, mano pcui ramų yra mažai, tik 1gb, bet aš nesiskundžiu, nes jis nelagina. Kartais kai siunčiuos kelis filmus pradedu daužyt į ekraną ;]

fanas.png

SuperGames narys jau penkerius metus!

Sveiki iškilo tokia problema nusiprkau naują kompiuterį nes anas buvo šudinas o galvojau kad šitam kompe viskas bus gerai bet lagina tokius žaidimus kaip SA-MP, Pes 10 - 11, Call Of Duty 4 ir panašiai nežinau kokia čia problema vaizdo plokštė normali ramo 1 gigas taip kad nežinau ką daryt gal galit padėt? Dėkojų iš karto. :)

Rasai vaizdo plokste normali,RAM'u 1GB (Tu nori pasakyt kad tai daug?) ir cia skaitosi naujas kompiuteris? Nesistebiu kodel lagina.

Vadilla, mano pcui ramų yra mažai, tik 1gb, bet aš nesiskundžiu, nes jis nelagina. Kartais kai siunčiuos kelis filmus pradedu daužyt į ekraną ;]

Tai ce ne tik del ramo gal pas tave kitas procas ir kita vaizduske tas 1 GB ramo nera pagrindine neproblema

Tai ce ne tik del ramo gal pas tave kitas procas ir kita vaizduske tas 1 GB ramo nera pagrindine neproblema

Pas mane vaižduškė normali kaip ir pas jo gal ;/ O procas nežn net.

fanas.png

SuperGames narys jau penkerius metus!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5006 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...