Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

-CR1T1CAL- norėčiau kad jis būtų pripažintas pralaimėtojų, buvo įdėjęs darbą savo kitoki [su rutuliukais ir t.t] Aš jau buvau balsavęs pradėjęs, paimė ir pakeitė savo sigą...LOL...

Ne tą įkėliau "Noobeli" . :)

Noobeli :D Žodįs ką žinau.

Tu nevykeliau, nes toks žmogus kuris pasakė komentara ir iškarto pradedu pravardžiuoti bet jei manę pradeda aš tai ir pradedų, nes tikrai sukčius, nevykelis, noliferis, ne tą įkėliai? Nors galėjai prisipažinti, man tavęs graudu net klausytis, kažkoks čia nevykelis atvykęs kažka bando įrodyti, keisdamas darbus. Man rodos tu dabar pralaimėtum pasidarytum galą, arba iš tos nevilties kokia savaitę į lauką neišeitum ir bandytum "GFX kalti" pagal tutorial . Jei tiesą sankat tu tikrai nesi nieko vertas, tau nepatariu GFX nes tu įdėju savo neturi, visos tavo įdėju šaltiniai, savinami iš kitur, nes nieko naujo kaip ir nesugalvoji.

Sekmės žmonėm knisant smegenis.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...