Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:D dar geriau iš pradžiu nuo new.pwn :D paskui nuo GRP4 na dar po keliu dienu turėtu prisipažinti kad kurė nuo SAG ar GRP4,2 (GRP.LT) modo :D na SAG ar GRP.LT nesvarbu SAG tik paėmė GRP.LT moda ir perkėlė i SF

-- Papildyta --

:D dar geriau iš pradžiu nuo new.pwn :D paskui nuo GRP4 na dar po keliu dienu turėtu prisipažinti kad kurė nuo SAG ar GRP4,2 (GRP.LT) modo :D na SAG ar GRP.LT nesvarbu SAG tik paėmė GRP.LT moda ir perkėlė i SF

• Atsakymų 62
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Na aš čia visų pirmą lužtu iš juoko , Ance žinote kas? :mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha: Mano servo buvęs adminas ,padlaižys kuris laižė subinę Rudžiui ,man ir Erpiui ,tai dabar nežino ką ir pasakyti. Žinoma kurėme iš GRP4 modulio ,bet rask nors ką GRP4 ? Nieko nėra darbo įdėta visi metai. Aišku yra bugu ,bet mūsų sistemos vienos geriausios Lietuvos Samp, pvz nors vienas samp yra ikėlęs skinų sistemą naują ,aišku ne ,be papildinio dar niekas nemoka ,bet mes mokame viską ,išskirus 1 dalyką, kurį irgi ištaisysime Auto save ,visa sistemą perašinėsim. Taigi va :):taika::taika::taika::taika::taika::taika::taika::taika: Ance_Zas esi mažvaikis ,nzn ką pasakyt .. žodžiu beviltiški tokie žmonės ,kurie savo nemoka nieko sukurt ,tik tokiose temose sėdi ir pletkas leidžia ,žodžiu laimingai papletkint ,tik tiesa pasakiau apie Ance ,daugiau nieko čia man nereikia :)))) :song::song::song::funny::funny::funny::funny::funny::funny:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D juokdarys.

xstaskax Nori turbut ta gps isnagrineti? :D

:D jo tvarko bugus kurie yra pareja nuo SAG GM bet jeigu butu išrimto dare nuo new.pwn ir kaip sako 7mėnesius tai GM nebutu nei mažiausio bugo. aš irgi tvarkau bugus savo Gamemode bet niekam nepisu proto kad dariau nuo nulio, aš dariau nuo GRP4 ir ne 7 mėnesius o max 2 mėnesius ir tai buvo Best-Life.LT gamemode na ne vienas dariau bet vistiek, jeigu žinai kad servas bugynas tai *Myliu SuperGames.lt* leidi? iškarto tegul pasako kad serveris bus tvarkomas kelias savaites ir nebepisa proto o tai gaunasi antri LRG.LT atkelinėja ir atkelinėja. na ir kiek tas LVlife laikėsi on? 2-3 dienas? moralas tas kad pažaidus dar 2dienas vėl serveris bus rakinamas ir vėl tvarkomas. PVz aš pirma testuoju savo servo bugus su keliu žmoniu komanda ir žiurime kad nebutu bugu. kai atrodo ištaisau bugus vėl testuoju kad serveri paleisčiau be bugu nes aš nedarau kaip LVliffe. o LVlife galiausiai atsibos ir jie serva uždarys.
Na aš čia visų pirmą lužtu iš juoko , Ance žinote kas? :mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha: Mano servo buvęs adminas ,padlaižys kuris laižė subinę Rudžiui ,man ir Erpiui ,tai dabar nežino ką ir pasakyti. Žinoma kurėme iš GRP4 modulio ,bet rask nors ką GRP4 ? Nieko nėra darbo įdėta visi metai. Aišku yra bugu ,bet mūsų sistemos vienos geriausios Lietuvos Samp, pvz nors vienas samp yra ikėlęs skinų sistemą naują ,aišku ne ,be papildinio dar niekas nemoka ,bet mes mokame viską ,išskirus 1 dalyką, kurį irgi ištaisysime Auto save ,visa sistemą perašinėsim. Taigi va :):taika::taika::taika::taika::taika::taika::taika::taika: Ance_Zas esi mažvaikis ,nzn ką pasakyt .. žodžiu beviltiški tokie žmonės ,kurie savo nemoka nieko sukurt ,tik tokiose temose sėdi ir pletkas leidžia ,žodžiu laimingai papletkint ,tik tiesa pasakiau apie Ance ,daugiau nieko čia man nereikia :)))) :song::song::song::funny::funny::funny::funny::funny::funny:

Tu pagirunas paciulpk man vierchas

graphic.png

Štai ka radau užejas į ju WEB:

Serverio Istorija. Papasakosiu tiems kas nežino mūsų ,mūsų Istorija. Prasidėjo viskas
gana senai , dar nebuvo Las Venturas projekto Sa:mp Istorijoje. Taigi aš
Tomukas_Ciliukas ir Erpis_Spaits nusprendėm kūrti LVLife projektą. Mes patys pirmi
pasiskelbėm visų žinomuose svetainėse. Videogaga.lt ,youtube.com ,kad kūriam Las Venturas
projektą. Darbo įdėjom išties daug 9 mėnesius darbo ,lieto prakaito mes baigėm kurti
Game Modą. Bet ,kai baigėm kūrti projketą atsirado 1-2 projektai kurie mus aplenkė ir
pirmi sukūrė serverius Las Venturas, bet žinoma mūsų įdėja buvo pirma sūkurti Las Venturas.
Taigi pristatome jums LVLife.lt projektą. Projekto savininkai Tomukas_Ciliukas ,
Erpis_Spaits. Vėliau prie mūsų prisijungė Best-Life projektas ,jo savininkas buvo
Rudis_Zulikas ,kūris yra dabar ir LVLife.lt Pagrininių admin saraše. Dar prisidėjo
vėliau Emmanuel_Diaz jis irgi pagrindinis admin. Tokia mūsų Istorija

:D :D :D visu pirma jie tikrai nebuvo pirmieji sugalvoje Las-Venturas mieste ka nors daryti. pirmi buvo vLRG Rimas pirmas lietuvoje sugalvojo ten RP daryti. dar kas gavau i skype tokia žinute: Sveiki! Reikalingas SMF 2.0 Sulietuvinimas.(flag:lt)

Turintis ir negailintis atsiusti parasykit man.(flag:lt) nemoka net google naudotis :D dar kas tai kad neberašo kad kurė nuo 0 nes biški prigavo visi supportai kad GRP :D

Tą įstoriją žiauri.... Visų pirmą vLRG sukurė na daugiau Las Venturus buvo jau užmirštas miestas... Tada SampKlubo komandą atgaivino Las Venturus miesta, o tada ir prasidėjo, visokie projektai su las venturus. Na juokingą man darosi...

-- Papildyta --

Bet juos galiu pagirti už web'a, už ju dizainus ir atnaujinimus.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...