Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 62
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

pasieke toki rekorda kaip sakant nešvariai, rudis nulauže pilnai Best-Grp.lt ir visi žaidėjai bėgo i LVlife nes ten buvau ir aš o iš mano puses i skype tik ir plauke žinutes: Ance mldc toki serva sukuret tik gaila kad tu ne pgr, šaukykla irgi šukavo o zjbs ance ir rudis tik per juos čia tiek daug žmoniu, jei ne rudis ir aš LVlife vos 30 žmoniu butu surinke. Visa rekorda padarė Best-Life.LT žaidėjai ir LMG.LT žaidėjai parėja i LVlife iš LMG kartu su Rudžiu nes rudis buvo Žuliku šeimoje o LMG serverije visi per 20 metru nuo žuliku laikėsi :D jei ne rudis tai ir dabar LVlife stovėtu ant PNS.LT VPS o dabar VPS ligtai static.lt ar koks, moralas tas kad Ciuliukas nieko apsoliučiai nemoka, kaip ir lukas sakė viska daro jo brolis, sistemos labai lengvos, nieko ispudingo nematyta, kas nuvyle tai mapinimas, nes Mapai labai skurdus kaip LV mieste, na nėra Mindigo pas juos :D

pasieke toki rekorda kaip sakant nešvariai, rudis nulauže pilnai Best-Grp.lt ir visi žaidėjai bėgo i LVlife nes ten buvau ir aš o iš mano puses i skype tik ir plauke žinutes: Ance mldc toki serva sukuret tik gaila kad tu ne pgr, šaukykla irgi šukavo o zjbs ance ir rudis tik per juos čia tiek daug žmoniu, jei ne rudis ir aš LVlife vos 30 žmoniu butu surinke. Visa rekorda padarė Best-Life.LT žaidėjai ir LMG.LT žaidėjai parėja i LVlife iš LMG kartu su Rudžiu nes rudis buvo Žuliku šeimoje o LMG serverije visi per 20 metru nuo žuliku laikėsi :D jei ne rudis tai ir dabar LVlife stovėtu ant PNS.LT VPS o dabar VPS ligtai static.lt ar koks, moralas tas kad Ciuliukas nieko apsoliučiai nemoka, kaip ir lukas sakė viska daro jo brolis, sistemos labai lengvos, nieko ispudingo nematyta, kas nuvyle tai mapinimas, nes Mapai labai skurdus kaip LV mieste, na nėra Mindigo pas juos :D

Visiškai sutinku, indigo dabar kuria projektą. :) Sakė jis padės tik visą laiką pirmiems savo projektams :) Nes sakė jam jau užtenką kitiem mapint.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

tai gerai kiek vlrg rimas_zavaskas esa nulauzes servu ?? karta mandė rimas nulaušti sarg'a tai kita diena jau nenorėjo nes pridaužė vienas ten ir saviniku . tu parašiai kad šaudykloje sakė kad ""cool servas ,mmldc t.t tai kodel je taip raše kad nulauže .. o tu kaip sake vien tik prie savininku laižiai šiknas visiems ten savininkams netekai admino tai ir pz tau /// tai ko nestumei ant lvlife kad kaip buvai adminas ...

76561198021428691.png

tai gerai kiek vlrg rimas_zavaskas esa nulauzes servu ?? karta mandė rimas nulaušti sarg'a tai kita diena jau nenorėjo nes pridaužė vienas ten ir saviniku . tu parašiai kad šaudykloje sakė kad ""cool servas ,mmldc t.t tai kodel je taip raše kad nulauže .. o tu kaip sake vien tik prie savininku laižiai šiknas visiems ten savininkams netekai admino tai ir pz tau /// tai ko nestumei ant lvlife kad kaip buvai adminas ...

:DDD nebejuokink geriau

1.2.3....
Soon... New. Unique.

As net budamas desinia ranka jau stumiau ant ju nes siule man keli lvlife.lt adminai kurti savo projekta nes as labai daug dariau del ju ir mane jau visi ten gerbe labiau nei erpi - sukuriau weba kuri dabar visi palatinat, sukuriau gaisrininku sistema bet ne geriausia nes jau ant ju buvau dejes ir sukuriau intro per kuri kita diena 47 zmones i foruma prisijunge...

Va eilerastis:

Lvlife gaidys

Jie nieko nemoka...

Jie jums spyga atstatys

Kai jus pinigus sumokat

Jie abu yra rusai

Sivko ju pavarde

Nusmuke juju trusai

Gaidziai ju pravarde :D

Mano darbai

FS rinkinukas

LRG.lt

!LMG.LT!

Eilerastis..

Kaip surast sevuka 1 kad jy lagintu kasdeina.

Lvlive tai geriausias pavyzdys..

Kodel stumiam?!

1. Melagiai (ne nuo 0)

2. Pasikele per daug

3. Administracija tokia lieva... Jau gal 5 zmones piktinasi ir eina i kitus serverius (net adminai :D)

Ok zmones. SuperGames.lt neskirtas tokioms temomis. Kas uz mane kad sukurtume weba: LVShit.tk? As hostinu tik foruma reiketu sukurti :)

Gera mintis, tik vat, kad dar keliese susimestumeme ant .lt domeno, tai is vis pz butu. :)

parasas.png?uid=76561198068733750

Čia biškį jau man per žiauru varyt ant to LVLife. :D

5 žmonės po 3 Lt galime lengvai susimest, esmė čia grąšiai yra, bet koks pazoras jiems, luknis va puikiai išmano web kodavimą ir šiaip grafiką, na ir viskas. Pazoras ir good bye. Bei dar kaikas, hyper-life projekto vienas iš savininkų lygtais perėjo į lvlife. Taigi gali būti, kad jie naudos hyper-life gm tik vat lv mieste.

parasas.png?uid=76561198068733750

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...