Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visu pirma tai jie apsiskelbė kad kurė GM nuo 0, piso prota ryškiai, GM kurtas nuo GRP.LT arba SAG, šaukė kad unikalus ir nuo new kurtas o tas pats supistas GRP tik kitoj saujoje, Adminai vėjus daro, pagrindiniai su Sobeitais laksto, reikia kad padėtu tai nesurasi net su žiburiu. kelis kartus nulaužė manot ir toliau nenulauž? nė velnio skirs jie su vejaliu :D

o kad yrodyčiau kad jie tikrai žlugs tai kai jie buvo sukure flashini dizaina aš ji pasiemiau sau dovanu: pasiimkit ir jus dovanėliu: LVLife.lt_v2.rar - 22.1 Mb

• Atsakymų 62
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

SARG.LT Editintas nuo LRG GameMod'o ir padarytas unikalus LVLife , perdarytas iš GRP.LT Gamemod'o Los SANTOS Viskas sukelta į LV tik kelios sistemos neblogos padarytos . Pasiekė rekordą 63 . Pažiūri po 20minučių , 41 žaidėjas . .. Vienužodžiu lagai ten yra , adminai bileką daro išvada - Projektui nedaug liko gyventi.

.

Va ka vakar man rase superadminas ciliukas lvlive savininkas.

Kas zino kame esme ant grp4 ,kdl neveikia auto save . Veikia kazkuri laika kol nedingsta viskas apskritai pinigai ,xp ir t.t.. Nors mysql surista. Cia tik ant grp 4 modelio neveikia. Kame bedos???

Va ka vakar man rase superadminas ciliukas lvlive savininkas.

Kas zino kame esme ant grp4 ,kdl neveikia auto save . Veikia kazkuri laika kol nedingsta viskas apskritai pinigai ,xp ir t.t.. Nors mysql surista. Cia tik ant grp 4 modelio neveikia. Kame bedos???

:D tai gi iškarto matosi kad ne nuo 0 kurta jei tokius vejus rašo

Serveris vėl off. Pz serverio pilnai neparuošė, o jau paleido jį 3 kartus :). Ir vėl paleidinės per naują. Klausiau už kiek gm parduotu, sako dėl 100lt pagalvotų :).

kokia dabar atmaske kad servas off?

"Tvaro bugus" nors iš tikrųjų jie nick pasikeite visur prašo pamokų forumuose kaip ką padaryti :). Na šiaip rimtai sakau, na ten visiškai nieko naujo nėra, sistemos senos, mane vienintelis sugundes dalykas tai gps :).

parasas.png?uid=76561198068733750

Serveris vėl off. Pz serverio pilnai neparuošė, o jau paleido jį 3 kartus :). Ir vėl paleidinės per naują. Klausiau už kiek gm parduotu, sako dėl 100lt pagalvotų :).

kokia dabar atmaske kad servas off?

"Tvaro bugus" nors iš tikrųjų jie nick pasikeite visur prašo pamokų forumuose kaip ką padaryti :). Na šiaip rimtai sakau, na ten visiškai nieko naujo nėra, sistemos senos, mane vienintelis sugundes dalykas tai gps :).

ka stame GPS gero gali pasakyti?

+ Las venturas IRa NEskirrtas Role play serveriams roleplejams skirti ira San Fierro Geriausias mazas toks geriausiai zaidziasi su 100 zmoniu serveru .Lossantos ira irgi role play bet jis didelis miestas kol viską randi kol viską geriausiai lossantos ant 250 zmoniu losti . las venturas toks vidutinis :D bet las venturas tik pramagom skirtas , Las Venture nerasi pagrindines vietos pvz kaip wangs car .

76561198021428691.png

+ Las venturas IRa NEskirrtas Role play serveriams roleplejams skirti ira San Fierro Geriausias mazas toks geriausiai zaidziasi su 100 zmoniu serveru .Lossantos ira irgi role play bet jis didelis miestas kol viską randi kol viską geriausiai lossantos ant 250 zmoniu losti . las venturas toks vidutinis :D bet las venturas tik pramagom skirtas , Las Venture nerasi pagrindines vietos pvz kaip wangs car .

Dėl Wang nenusišnekėk gerai? Gali rast tų vietų jei nori.

Na aš čia visų pirmą lužtu iš juoko , Ance žinote kas? :mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha::mucha: Mano servo buvęs adminas ,padlaižys kuris laižė subinę Rudžiui ,man ir Erpiui ,tai dabar nežino ką ir pasakyti. Žinoma kurėme iš GRP4 modulio ,bet rask nors ką GRP4 ? Nieko nėra darbo įdėta visi metai. Aišku yra bugu ,bet mūsų sistemos vienos geriausios Lietuvos Samp, pvz nors vienas samp yra ikėlęs skinų sistemą naują ,aišku ne ,be papildinio dar niekas nemoka ,bet mes mokame viską ,išskirus 1 dalyką, kurį irgi ištaisysime Auto save ,visa sistemą perašinėsim. Taigi va :):taika::taika::taika::taika::taika::taika::taika::taika: Ance_Zas esi mažvaikis ,nzn ką pasakyt .. žodžiu beviltiški tokie žmonės ,kurie savo nemoka nieko sukurt ,tik tokiose temose sėdi ir pletkas leidžia ,žodžiu laimingai papletkint ,tik tiesa pasakiau apie Ance ,daugiau nieko čia man nereikia :)))) :song::song::song::funny::funny::funny::funny::funny::funny:

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...