Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Noriu pradėti fotošopint. Čia galite įdėti photoshop linką, kuris greitai atsisiustų(~30min.). Atlygis: 15FLT. Dar ieškau žmogaus, kuris pamokytų fotošopint, mokėsiu kas savaitę: 5flt už puikias pamokas, per skype.

Mano skype: ernelis906 :lok: Intikas nekoks, tad sorry.

http://freetorrent.lt/torrentas-Photosh ... upexe-9552

---

Off - Topic Net 5FLT per savaitę už geras pamokas, GERAS! Sportuok ir aš tau kas savaitę po 10FLT mokėsiu :D..

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

:DD už 5FLt kas savaite? tu durnas? Jeigu mokėtum po 2k FLT tai gal kas ir sutiktų.... (abejoju).... sunku pačiam po torentus pasiraust PS susirast?

Čia galite įdėti photoshop linką, kuris greitai atsisiustų(~30min.).

čia prajuokinai... Tai žiurint čia nuo tavo intiko greičio... Jeigu grabas veža po 3bitus per sekundę tai tau ir po metų neatsiūs... Jeigu spaudžia ant 300mb/s tai tau per minutę atsiūs....

:DD už 5FLt kas savaite? tu durnas? Jeigu mokėtum po 2k FLT tai gal kas ir sutiktų.... (abejoju).... sunku pačiam po torentus pasiraust PS susirast?
Čia galite įdėti photoshop linką, kuris greitai atsisiustų(~30min.).

čia prajuokinai... Tai žiurint čia nuo tavo intiko greičio... Jeigu grabas veža po 3bitus per sekundę tai tau ir po metų neatsiūs... Jeigu spaudžia ant 300mb/s tai tau per minutę atsiūs....

2k? Tu gal Debi****. Tiek mokėt :DD 5flt kas savaite man pvz nrml, nes aš naujokas. Pas mane žiauriai geras intikas, ir kai kuriuos failus atsiunčia per 20~50min. Priklauso nuo seederių skaičiaus. jei 1seederis tai išvis nesiunčia. Reportinu šį postą nes epinis off topicas.

O šį pranešimą rašiau, kad praneščiau - radau normalų fotošopo linką. Duodu 10flt tiems kas davė gerus linkus, išskirus torrentus kuriuose reikia registruotis, bei turėti pakvietimą.

0915cd09.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...