Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi prisistatau ir aš :D

Vardas:Lukas

Pavarde:Jankauskas

Pravarde:Yankee(Jankis :D)

Amžius:13

Gimimo data:1998-03-10

Ugis:Apie 1,59 m mažas esu bet ka padarysi xD

Svoris:Apie 48 kg sportuoju tad :D

Gyvenamoji vieta:Tauragė

Zodiako ženklas:Žuvis

Mokykla:Tauragės Martyno Mažvydo

Pomėgiai:Žaisti fūle,kašį taipat mėgstu užsisampint (Žaisti sampa :D) labai labai daug praleidžiu laiko vandeny tai reiškia mėgstu maudytis bet neveltui esu žuvis :D .

Kokius filmus žiuri?:Na žiuriu visokias siaubo komediajs :D,Įdomius veiksmo filmus,Dar patinka žiurėt filmus apie lektuvų katastrofas nors jos neivyksta issigelbejima kaip visada :D pvz favoritai:Panika Ore,Gyvatės Lėktuve ir t.t ir dar Lenktynias visokias pwz kaip: F2F,Baikeriai ir t.t

Kokios muzikos klausau?:Klausau pagrinde House/Electro nes tai mane veeeežžaaa :koman::D

Broliai/Seserys:Sesuo 4 metų bet žinotumėėt kaip uužknisa :bad:

Augintiniai:Šuo vokiečiu aviganis-Leila,Lietuvos orginalus kiemsargis-Odis,Ir Karališkasis katinas-Maksas :D

Didžiausias turtas:Visas namas su mano kambariu :D,Kompas kaip sakant gai*ys ne kompas levas :bad: , Dviratis Kalnų Vokiškas hydro sistema 28 pavaros nu viskas čiki piki <3,Telefonas Populiarusis Samsung S5230 :D ir daug visokio šlamšto

Mėgstamausi patiėkalai:Cepelinai,Pica,Kebabai,Kepsniai

Mėgstamiausi gėrimai:Sprite,Pepsi,Coca-Cola,Nestea

Na ir pabaiga-FOTO :D Čia prieš 1 metus taij :D nesifotografuoju nes neesu fotogeniškas

37f4b48441415fd8b0c155e91fa7d05123.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...