Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tragiškų įvykių, surištų su kompiuteriniais žaidimais vis daugėja. Prie jų galima priskirti dar vieną jauno žmogaus mirtį. Už perilgą žaidimą konsole dvidešimtmetis vaikinas turėjo sumokėti gyvybe.

Oficiali mirties priežastis giliųjų venų trombozė, dar žinoma kaip ūminis giliųjų kojos venų užakimas. Jo kojose susidarė kraujo krešulys, jis nukeliavo iki plaučių ir užkimšo jų kraujagyslę. Toks atsitikimas vadinamas plaučių embolija.

Tokį reiškinį sukelia ilgas buvimas vienoje vietoje ir visiškas nejudrumas. Vaikino tėvas patvirtino, jog jo sūnus ilgą laiko atkarpą praleido prie Xbox 360 žaidimų kompiuterio. Jis 12 valandų nepajudėjo iš savo žaidimų posto. Tai ir sukėlė mirtimi pasibaigusį incidentą.

Games.LT

Žiauru, man netgi noras praėjo prie PC sedėt :/

Tai tu tikriausiai nesedi 12h non stop nekrutedamas.

Nu būna, kad 12-14h sėdžiu prie PC, bet vistiek, ar nueini valgyt pasidaryt, ar į WC :)

Toks "prasiėjimas" tau nepadės... Pas mane namie tai visada atisranda kažko ką būtina padaryti tuo pat metu. Todėl, kad ir kaip norėčiau visados tėvai atranda kaip mane nukrapštyti bent jau 30-dešimčiai minučių nuo PC.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Va as dbr losiu per xbox360 black ops ir galvoju... pizdec.. kad tik nesideciau 12val, o galiu ir sedet kai isilosiu, ps: Gamertag: ErnestasLTU13 :D

Tai tu net 3h neisedesi, nes myst uzsinoresi ;D

Tai tas dvidešimtmetis apsimyžo? :mucha:

pasidare slangele ir maiseli, o kai maiselis pilnas buvo skystimo tada myzo vietoj ;D

keli sako ziauru, o kiti dar pasiticioja ;DD

Bet netikiu kad nekrutedamas, jugi pvz, kai losia mw2 arba black ops ir ji nuzudo psake ble*, eik tu na***, piz*** dux**, noobas, ir pradeda nervuotis ir dauzyti savo galva, pulteli(kaip as darau), dauzyti siena... Juk tai krutejimas. Kai buvau 11metu, losiau cs ir kai nuzudo is eiles 11kartu, tada pradejau verkti :D ir prisimenu draugas ps2 losia nfs:mw, sugauna mentai, praranda car ir verkia, veliau nusiramino ir pro langa diska ismete :DD Jam buvo irgi 11metu. :cry:

Bet netikiu kad nekrutedamas, jugi pvz, kai losia mw2 arba black ops ir ji nuzudo psake ble*, eik tu na***, piz*** dux**, noobas, ir pradeda nervuotis ir dauzyti savo galva, pulteli(kaip as darau), dauzyti siena... Juk tai krutejimas. Kai buvau 11metu, losiau cs ir kai nuzudo is eiles 11kartu, tada pradejau verkti :D ir prisimenu draugas ps2 losia nfs:mw, sugauna mentai, praranda car ir verkia, veliau nusiramino ir pro langa diska ismete :DD Jam buvo irgi 11metu. :cry:

O tie geimai zaloja jaunimo psychika negerai, po to uzaugs kaip henrikas daktaras ...

O tie geimai zaloja jaunimo psychika negerai, po to uzaugs kaip henrikas daktaras ...

Manes dar nesuzalojo :sliap: as turiu NOD32 antivirusine smegenyse ir nieks manes nesuzalos!!! MUAAHAHAHHAHAAAA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...