Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4956 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Šūdo vertas tutorial.

Yra žmonių kuriems reikia, ir buvo kas prašė, kad padaryčiau šitą pamoką. Nepatiko, tai savo nuomonę pasilaikyk sau, arba išmok ją išreikšt be tokių žodžių. Jei aš pasakiau, kad ilgai netempsi neužbanintas, tai reik susirast bet kokią pirmą pasitaikiusią mano temą ir išsidergt ane?

No more OFF-Topic

2580.png
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Man tai čia š..... Kodėl jūs kuriat tokius tutorial, kurie yra? Aš nesuprantu vapšė. Pastoviai.. O paskiau komentaras:

Oj.. Nepykit... Nemačiau. Nors galima rast pilna.

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

• Parašė po 1 mėnesio...
O aš duosiu rep ,seniai ieškojau šito tut ;D

Jeigu tu ieškojai ir neradai, tai aš nežinau, kodėl tu žaidimų forume ieškojai GFX pamokų?: D:D:D:D:D:D Be to... Labai lengva susirast šią pamoką, melagis.:/

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4956 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...