Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Žukov vs xStaks'as  

42 balsai

1. 1. Žukov vs xStaks'as

• Žukov'o
      31
    • xStakso
      11

Recommended Posts

• Atsakymų 57
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Manau kvaila ir apgailėtina spręsti apie projekto kol jo dar nėra ir nežinant ar jis išvis bus baigtas :D.

O tu vienas balsavai už save viska taip ir įrodo, tavo elgesis, apgailėtina.

Kur parasyta kad jis uz save balsavo? ir dar pirma palaukit kol viskas bus padaryta ir tada tik zekit.

money gaat money komt money blijft nooit!

Manau kvaila ir apgailėtina spręsti apie projekto kol jo dar nėra ir nežinant ar jis išvis bus baigtas :D.

Kur parasyta kad jis uz save balsavo? ir dar pirma palaukit kol viskas bus padaryta ir tada tik zekit.

Taip visiškai sutinku, jei rimtai tai aš nebalsavau nei už save, nei už jį. Nes protingas žmpgus tokioje temoje nepaliktų savo balso nes:

Nei vienas iš serverių dar nepadarytas.

Niekas, net neįsivaizduoja kaip viskas atrodys.

Turiu jau keles nuotraukas kuriamo serverio, tačiau tikrai jų čia nekelsiu, nes neskaitant domeno ir minties kurią iš manęs nukopijavo tai dar ir mapą nukopins :D.

parasas.png?uid=76561198068733750

Taip visiškai sutinku, jei rimtai tai aš nebalsavau nei už save, nei už jį. Nes protingas žmpgus tokioje temoje nepaliktų savo balso nes:

Turiu jau keles nuotraukas kuriamo serverio, tačiau tikrai jų čia nekelsiu, nes neskaitant domeno ir minties kurią iš manęs nukopijavo tai dar ir mapą nukopins :D.

Čia tik spėjimas, jei visiškai neturi smegenų ai ką žinau..

:D D D D

Nuo taves kopijavo ? gimme a break čia užsieniečių idėja, tu nukopijavai ja. ;d

Svečias

Aisku kad bus geresnis xstaskax

1- jis pirmas sugalwojo.

Nu krc be zodziu pamate kad jau kaskas kuria kaina naujo ir iskarto kopina.

Nu ziauru.

Svečias

Žukov vs xStaks'as

Žukov'o

69% [ 11 ]

xStakso

31% [ 5 ]

Viso balsų : 16

Už Žukov'ą sekmės tau :ohyes:

Turiu jau keles nuotraukas kuriamo serverio, tačiau tikrai jų čia nekelsiu, nes neskaitant domeno ir minties kurią iš manęs nukopijavo tai dar ir mapą nukopins .

Nepyk, bet pasikartosiu, ereli.

Galiu Staskai palinkėt sėkmės. Nesusijungei su Žukovu, turi stipresnį už save konkurentą. Aš jau nešneku apie jo scriptinimo ir viso kito programavimo patirtį. GL, bet jau matau kas geresnis RP'eris ir scripteris. ;)

Na kas geresnis Riperis yra tai mes puikiai žinome. Kas sugalvojo šį projektą pirmas ir kas kieno domeną nukopijavo :D.

Na kas geresnis Riperis yra tai mes puikiai žinome.

Not you.

Kas sugalvojo šį projektą pirmas

Not you.

kas kieno domeną nukopijavo

Not me. Ir taip buvo aišku - kas pirmesnis tas gudresnis. Niekur nebuvo skelbta, kad tu nori tokio domeno.

Projektas sugalvotas užsieniečių, o tu dabar sau rašaisi kreditus. What a child. No Ofense.

OcOrato

Dėja klysti. Aš tiesiog pamačiau tokį serverį užsienyje ir sumaniau padaryti kažką panašaus lietuvoje. Kadangi lietuviai nepripratę žaisti užsinietiškuose serveriuose ir nieko ten nesupranta taigi darau prison rp serverį panašesnį į lietuviškus RP. Na vienu žodžiu greitu metu nusiperku domeną ir visos naujienos bus jame.

parasas.png?uid=76561198068733750

Mane juokina. Staska kokia tavo scriptinimo patirtis ir ar moki programuoti ką nors be Pawno? ;)

+ nesakyk, kad negalima spręst apie projektą kol jo nėra, jeigu pats jo dar nepadaręs :mucha:

P.S. Tavęs iš vis RP pasaulyje nematęs, tai čiuju pusė žmonių GRP'iniai bus ir nemokės to tavo RP, o apie Žukovo projektą žino jau ne vienas kewl RP'eris ;)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...