Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5467 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Žukov vs xStaks'as  

42 balsai

1. 1. Žukov vs xStaks'as

• Žukov'o
      31
    • xStakso
      11

Recommended Posts

Aš už staska:) Žukov tik apgailėtinas kvailys kuris neturi ką pasakyti.

"KVAILYS","APGAILĖTINAS", pirmą xStaksui turbut pritruko pinigų ant web'site, nes labai perkasi, antrą, HTML dizainas koks xSTAKSO BUS? Paprastas,eilinis,negražus,nepieštas pačio. neišmano skriptinimo.

Žukov, jau turi dizaina, web'site. Jis išmano skriptinima.

Pinonimas, esi tu pats kvailys tai kad tylėk geriau.

-- Papildyta --

Padariau klaida dideli klaida, kad balsavau už xStaskax Jau geriau už Žukova :)

Vien dėl to, kad nemoki mapinti gražiai :). Turiu dabar maperį kuris tikrai puikiai sumapins viską, bei flash web masterį :). Kaip pavizdys http://www.lvlife.lt

WEb'eris :D

Dizainas http://lvlife.lt/ LRG edit.

Kodas paprastas html, kaip žukov sakė tik per viduri

ir šonuose
įdėta, kas čia įspudingo? Daugiau, tas tavo lvLIFE paskutinis š....
:D D D D
  • Atsakymų 57
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Dabar ko jus cia issipisinejat? Atejo ir sakineja kvailys,kvailys,noob ir pns. Kiekvienam yra savo skonis. Skriptai ir mappinimai gali patikti tiem, kuriem servai yra labiau prie savo stiliaus.

ZuKoV yra patyres skripteris, turi gera komanda ir jam vyksta greit progresas. Bet visi uz ji balsuojat.

Nepamirskit XStaskaX, jis taip pat dirba.

As manau, kad abieju servai bus labai geri, nors atrodo ZuKoV bus dar geresnis, kadangi jis sake, kad lanko programavimo mokykla :)

To Reo > Nevaryk ant xStaskax pats tu cia ant savei sakai, ant kitu varai.

Linkiu sekmes jum abiem. Bet balsa atiduodu uz ZuKoV. Atsiprasau xStaskax :/ Sekmes jum abiem dar karta linkiu.

Divider oficialiai grižo Birželio 17, 11:27 į SuperGames. Problem?

6e5f6ec01a0b8c3ddfa8968a42ec097a603.png

Padariau klaida dideli klaida, kad balsavau už xStaskax Jau geriau už Žukova :)

Vien dėl to, kad nemoki mapinti gražiai :). Turiu dabar maperį kuris tikrai puikiai sumapins viską, bei flash web masterį :). Kaip pavizdys http://www.lvlife.lt

Tu *Myliu SuperGames.lt* žiorgas tu netgi skriptint nemoki, o ką kalbėt apie map ten išvis baisiau už baisiausia map'a riperi tu *Myliu SuperGames.lt* kol google'i neatradau vieno dalyko tol nesupratau, kad esi didžiausias apgavikas. Tu čiuvas meti, kad viską moki *Myliu SuperGames.lt* tai kam manęs prašiai map būgą ištaisyt todėl nes nesugebėjai ir antrą map kur daviai taig buvo nuripintas map ir pats nemokėjai padaryti tų kamerų dabaljobas *Myliu SuperGames.lt* duodu minimum 5 žmonės bus tam tavo duxu duxu serve kur visi viens kita duxina :D Tau *Myliu SuperGames.lt* arklio stajaka palaižit vietoj čiulpinuko mažvaiki tu *Myliu SuperGames.lt* tau minimum 12 metų. tau dar nuo lūpų piena nenudžiųves ir dar tokiu čiurka meti :D Eik pienlio pas mamyte verksi dar. Kad tave kai dulkini asilą sutrauktu :D

4b43025e0458e08e0b297905e3a69ed6334.bmp

Įrodyk tai ir duosiu tau rep ;)

Man rep galvoji svarbus? Pamatiai mano tikslą? Tai nieko nereiškia, kad man reputacija yra svarbi:)

Tu *Myliu SuperGames.lt* žiorgas tu netgi skriptint nemoki, o ką kalbėt apie map ten išvis baisiau už baisiausia map'a riperi tu *Myliu SuperGames.lt* kol google'i neatradau vieno dalyko tol nesupratau, kad esi didžiausias apgavikas. Tu čiuvas meti, kad viską moki *Myliu SuperGames.lt* tai kam manęs prašiai map būgą ištaisyt todėl nes nesugebėjai ir antrą map kur daviai taig buvo nuripintas map ir pats nemokėjai padaryti tų kamerų dabaljobas *Myliu SuperGames.lt* duodu minimum 5 žmonės bus tam tavo duxu duxu serve kur visi viens kita duxina :D Tau *Myliu SuperGames.lt* arklio stajaka palaižit vietoj čiulpinuko mažvaiki tu *Myliu SuperGames.lt* tau minimum 12 metų. tau dar nuo lūpų piena nenudžiųves ir dar tokiu čiurka meti :D Eik pienlio pas mamyte verksi dar. Kad tave kai dulkini asilą sutrauktu :D

O tu jau suaugęs esi su savo vaikišku bazaru? Duodu max 10 metų tau:)

"KVAILYS","APGAILĖTINAS", pirmą xStaksui turbut pritruko pinigų ant web'site, nes labai perkasi, antrą, HTML dizainas koks xSTAKSO BUS? Paprastas,eilinis,negražus,nepieštas pačio. neišmano skriptinimo.

Žukov, jau turi dizaina, web'site. Jis išmano skriptinima.

Pinonimas, esi tu pats kvailys tai kad tylėk geriau.

Dėl pinigų tai aš taupus žmogus, taupiau visus metus :) ir manau nepritrūks išlaidoms :)

aa886cd7f69f2565ab45e0a67f86c918460.png Pavardę ir banko sąskaitos kodo pabaigą, nes tokius duomenis atskleisti nėra leistina.

Dėl website tai aš naujokas dizainuose, tai yra žmogus kuris puikiai jį sukoduos, bei nupieš.

parasas.png?uid=76561198068733750

Man rep galvoji svarbus? Pamatiai mano tikslą? Tai nieko nereiškia, kad man reputacija yra svarbi:)

Man 12metų ir aš to neslepiu nes man tas nesvarbu, bet tai mane apgavo jisai todėl nervas ima :/

Man 12metų ir aš to neslepiu nes man tas nesvarbu, bet tai mane apgavo jisai todėl nervas ima :/

Niekas tavęs neapgavo ir čia nemeluok:DD

Svečias

O gal keičiu savo nuomone dabar balsuoju už xStaska. jis labiau patyręs negu Žukov'as

Administracija rakinkit tema, tai, kad už mane prabalsavo mažiau žmonių tik geriau, nes kai serveris bus baigtas kurti manau visi nuomonę pakeis, o dabar apie dar neatsiradusi projektą spręsti nu jopapa, beviltiška ir apgailėtina.

O dabar apie dar neatsiradusi projektą spręsti nu jopapa, beviltiška ir apgailėtina. Taigi rašiai visiems projektas judą sklandžiai į priekį tai va vienas įrodymas, kad serveris bus 0. Daugiau šioje temoje neberašau pasitraukiu ir lock temą.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...