Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Company_of_Heroes_Online_01.jpg

Šį saulėtą sekmadienį po liūdno pralaimėjimo prieš JAV, aš jums pristatau savo pirmą žaidimo apžvalgą.

Visai neseniai išėjo Company Of Heroes : Online atvira beta versija, kurią man teko išbandyti.

Company Of Heroes Online yra nemokamas strateginis žaidimas, kurį galima žaisti tiek prieš kitus žaidėjus, tiek prieš kompiuterį.

Įsijungus žaidimą pirmą kartą, jums duoda susikurti savo veikėją. Iš pradžių jums tenka pasirinkti į kurios armijos gretas stosite, Wermacht (Axis) ar JAV (Allies) apie jas plačiau pašnekėsiu vėliau. Pasirinkus šalį, jums duos pasirinkti po 3 divizijas. Pasirinkus diviziją jūs gausite susikurti savo veikėjo išvaizdą. Tai padarius jūs jau galėsite pradėti žaisti. Kadangi aš užsiregistravau iki Rugsėjo 7, aš taip pat gavau nemokamą Campaign mode, kuriame galima žaisti misijas, už Britus. Campaign mode turi 15 misijų, iš kurių kiekviena susiurbs mažiausiai po 30 minučių ant lengviausio pajėgumo. Ir tai tik pirma, kitos vis užtruks daugiau ir daugiau laiko, taigi nusiskundimų dėl trumpo Campaign mode tikrai nėra.

Be Campaign mode yra Reward game, kuriame tu pasirenki tik prieš kiek žaidėjų nori žaisti (online), ir toliau viską atlieka paieškos sistema, kuri suranda tau priešininkus, bei sąjungininkus, ir jūs pradedate kovą. Reward game, jums duoda daugiau XP (apie tai netrukus pašnekėsiu) ir atrakinamų priedų.

Dar yra Custom game, kuriame tu viska pasirenki ką nori (Žemėlapį, žaidimo tipą ir t.t.), ir gali arba pasirinkti žaisti su Kompiuteriu, arba su kitais žaidėjais

Company-of-Heroes-Online-700x393.jpg

Už kiekvieną pergalę, pralaimėjimą, įvykdytą misiją yra gaunama žaidimo taškų (Supplies), bei XP, surinkus tam tikra XP kiekį pakyla jūsų veikėjo lygis ir tai atrakina naujų galimybių. Žaidžiant būna atrakinami Herojai kariai, tai atrodo niekuo neišsiskirianti grupė nuo kitų, bet jie turi kokį nors priedą, kuris padaro juos išskirtinius. Juos galima nusipirkti žaidimo parduotuvėje už gaunamus Supplies, arba atrakinti žaidžiant reward mode. Žaidžiant taip pat būna atrakinami priedai, kuriuos galite pasirinkti ir naudoti žaidime (pvz. : Vieno tipo tankas turi 10 % stipresnius šarvus, arba Vieno tipo kareivių grupelė daro 10 % daugiau žalos ir t.t.), juos taip pat galima nusipirkti už gaunamus Supplies. Jų galima pasirinkti 8 arba mažiau, deja, ne daugiau.

Geras būdas nusigauti iki 6 lvl ir tuo pačiu metu atsirakinti keletą priedų, bei Herojinių karių yra dar vienas žaidimo Mode. Tai Training mode (treniruočių režimas), jame esate supažindinamas su viskuom susijusiu su žaidimu. Yra 5 misijos, per kurias gausite keletą herojinių karių bei priedų, bei XP, kurio užteks jums pasikelti lvl iki 6.

The-multiplayer-in-particular-is-shaping-up-to-be-the-RTS-game-of-choice-onlineJ-9-90117-131.jpg Pasikeliant savo lvl, jūs gaunate 1 specialų tašką, už kurį galite tobulinti specialų priedą, kurį naudosite Reward ir Custom game režimuose. Kas kažkiek lygių, jums bus leista atrakinti vieną priedą, kurį tobulinsite anksčiau minėtais taškais, tie priedai bus Artilerijos šūviai, grupės kareivių, grupės tankų ir t.t..

Žaidimas, mano nuomone yra vienas iš tikroviškiausių, jeigu ne tikroviškiausias iš visų sukurtų strateginių žaidimų. Jūsų kariai niekada nešaudys kaip tikri snaiperiai 100 % taiklumu, tiesa sakant jie pataikys daugiausiai 20 % iš visų šūvių, kartais tai absurdiškai juokinga, kadangi liepus kariams nubėgti ir palaikyti 1 metro su priešais jie vis tiek nepataiko D.

Kad ir kaip yra, tai vis tiek geriau, negu 100 % taiklumas iš 50 metrų atstumo, kaip kai kuriuose žaidimuose.

Dar vienas tikroviškumo elementas, įleidus grupę kareivių į namą, jų padaroma žala nepadidėja, ir matosi koksai tos grupės kareivis, yra kokiame lange, aš šiuo atveju lyginu su Red Alert 2, kuriame įleidi karius į pastatą, o jie ima šaudyti, vos ne kaip raketsvaidžiais be atatrankos, ir naikina ir tankus ir pėstininkus. Tai mane priveda prie dar vieno elemento. Tanko niekas niekada nesunaikins su paprastu M1 Garand, BAR, ar Gewehr automatu, šiame žaidime tanką sunaikinsi tik mortyrų, raketsvaidžių, prieštankinių ginklų, artilerijos ar kitų tankų dėka. Vienintelis karinis vienetas kuris šaudys 100 taiklumu, tai snaiperis, kaip ir turi būt, jis šaudo labai lėtai, bet kiekvienas šūvis neša pėstininko mitrį.

Tankas iššovęs į pastatą visada paliks jame didelę skylę, kur pataikė (kaip ir tikrovėje ), ir sunaikinus pastatą, jis sugrius iki pamatų, kol jūs mėgausites gražiais efektais.

company_of_heros2.jpg Grafikos klausimu, šis žaidimas yra puikus, kol nepriartini arba nežiūri filmukų, kurios rodo Campaign metu, grafikos toli gražu nėra tobulos, bet jeigu jos būtų šis žaidimas svertų daug daugiau negu 11 gb. Ir gerų grafikų trūkumas tikrai neatbaido žaisti šio žaidimo, asmeniškai, aš jo net nepastebiu .

Laikas man pašnekėti apie dvi Armijas.

The Axis, arba Wermacht, arba Vokietiją (naciai), mano manymu yra daug stipresni už Allies yra nesubalansuoti, Su jais greitai susirinksi pakankamai resursų, kad pradėtum gaminti dideles tankų gretas, kurios tiesiog plėšo pėstininkus bei kitus tankus.

Kuriantis savo veikėją rinskites 3 divizijonus :

1)Deffensive – gynybinis – pavadinimas pasako visas detales, jūs būsite kur kas pajėgesnis gynyboje už kitus žaidėjus.

2)Blitzkrieg – Tai šarvuotosios vokiečių gretos, mano manymu stipriausias iš visų divizijų, jūs esate kur kas pajėgesnis už kitus, kai kyla kalba apie tankūs. O jie dažniausiai būna žaidimo užbaigėjai.

3)Terror – Šitos divizijos aš nesu išdandęs, bet tiek žinau, kad jie turi artilerijos, King Tiger tankų tipą ir propagandos.

The Allies, JAV, už juos pradėjau žaisti ir iš karto pastebėjau, kad vokiečiai yra stipresni…… Nebent susimesdavau su tikrais profais, prieš naujokus……. Ir tai kartais jie mus aplošdavo D…. Jų divizionus sudaro :

1)Infantry – Pėstininkų vadovas, galite iškviesti pėstininkų pastiprinimus ir panašius dalykus, visai linksma, kol nesusitinkate su tankais…….

2)Airborne – Viską pasako pavadinimas, galite bet kuriame žemėlapio taške iškviesti būrį pėstininkų, bei naudotis lėktuvais.

3)Armor – Amerikiečių Blitzkrieg‘as, nieko daugiau apie jį ir nepasakysi….

Taigi jeigu esate naujokas arba tiesiog mėgstate laimėti, siūlau imti Wermacht. Jeigu esate patyręs, siūlau imti Allies.

Company Of Heroes : Online yra tikrai puikus strateginis žaidimas, rekomenduoju jį visiems dar jo neišbandžiusiems.

Pliusai/Minusai

+Labai realistiškas žaidimas

+Nuobodžiauti neleidžiantis veiksmas

+Karių 100 % taiklumo nebuvimas.

+Pagaliau strateginis žaidimas, kuriame taktikos ką nors reiškia….

-Nors ir gero taiklumo nebuvimas yra gerai, netaiklumas yra per didelis, kai kareiviai nepataiko is 1 metro atstumo, tai tiesiog nervina…

-Nesubalansuotos armijos, Axis yra daug pranašesnė.

-Pakankamai ilgai užtrunkantys „Loading“ screen’ai, kurie nerodo kiek laiko liko ir palaiko nežinomybę ….

companyofheroesonlinemmo580px-300x180.jpgTutorialas kaip pramušti Loading screen laiką.

1. Nueinate į atrimiausią maisto prekių parduotuvę.

2. Nueinate į saldumynų skyrių.

3. Nusiperkate sausainių Selga

4. Nusiperkate pieno

5. Gryžtate namo

6. Pasiruošiate pieną ir sausainius.

7. Valgote kai užeina koksai nors loading

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...