Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
priimk mane keglevich9 viska padarysiu jei ka paaiskinisu hjie ka dar video atsiusiu

tai viska ka tu man davei, viska as ir pats be jokiu pamoku moku..

-- Papildyta --

visi rekia isidek dproto. Dproto isidejau ir nieko.. Viskas tas pats.. Kaskada esu turejas serveri visiskai nereklaminau nei nieko. Ir budavo 20-30 zaideju. O dabar ir reklaminu ir viska ir vistiek 0 ..

Nes anksciau mazai servu buvo, o dabar kai tukstanciai tai ir kurt neapsimoka. :)

Nu sutikciau su tavo nuomone jeigu tai butu buve nors pries 3 metus, tada turejau tai taip ir buvo. O kaskaip buvau irgi neseniai turejau serveri tai vos vos buvau pasidares serveri tai zmones bent rinkosi. O dabar isvis nesigauna.. Kaskaip buvau pasidares tai ir pats rasdavau serveri. o dabar niekaip nesigauna.. PLZ PADEKIT !!!

Kad serveris veiktų per find servers yra daug dalykų.

1. Dproto įdiegimas.

2. Setmasteriai , susirasi googlėj.

3. Steam.ini kurį rasi Valve/cstrike/steam.ini būna parašyta

PatchVersion=1.1.2.6
ProductName=cstrike

Pakeisk

PatchVersion=1.6.3.7
ProductName=cstrike

4. Ir geriausias būdas užsisakyk hosta ir iškart matysi savo serverį per find server ;)

QsemoQ

Counter Strike 1.6 Fan !

Kad serveris veiktų per find servers yra daug dalykų.

1. Dproto įdiegimas.

2. Setmasteriai , susirasi googlėj.

3. Steam.ini kurį rasi Valve/cstrike/steam.ini būna parašyta

PatchVersion=1.1.2.6
ProductName=cstrike

Pakeisk

PatchVersion=1.6.3.7
ProductName=cstrike

4. Ir geriausias būdas užsisakyk hosta ir iškart matysi savo serverį per find server ;)

tai kad ir esu ant hosto serveri paleides..

-- Papildyta --

duok normalius setmasterius, PLZ ! Nes jau isbandes *Myliu SuperGames.lt* kiek..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...