Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

priimk mane keglevich9 viska padarysiu jei ka paaiskinisu hjie ka dar video atsiusiu

tai viska ka tu man davei, viska as ir pats be jokiu pamoku moku..

-- Papildyta --

visi rekia isidek dproto. Dproto isidejau ir nieko.. Viskas tas pats.. Kaskada esu turejas serveri visiskai nereklaminau nei nieko. Ir budavo 20-30 zaideju. O dabar ir reklaminu ir viska ir vistiek 0 ..

Nes anksciau mazai servu buvo, o dabar kai tukstanciai tai ir kurt neapsimoka. :)

Nu sutikciau su tavo nuomone jeigu tai butu buve nors pries 3 metus, tada turejau tai taip ir buvo. O kaskaip buvau irgi neseniai turejau serveri tai vos vos buvau pasidares serveri tai zmones bent rinkosi. O dabar isvis nesigauna.. Kaskaip buvau pasidares tai ir pats rasdavau serveri. o dabar niekaip nesigauna.. PLZ PADEKIT !!!

Kad serveris veiktų per find servers yra daug dalykų.

1. Dproto įdiegimas.

2. Setmasteriai , susirasi googlėj.

3. Steam.ini kurį rasi Valve/cstrike/steam.ini būna parašyta

PatchVersion=1.1.2.6
ProductName=cstrike

Pakeisk

PatchVersion=1.6.3.7
ProductName=cstrike

4. Ir geriausias būdas užsisakyk hosta ir iškart matysi savo serverį per find server ;)

QsemoQ

Counter Strike 1.6 Fan !

Kad serveris veiktų per find servers yra daug dalykų.

1. Dproto įdiegimas.

2. Setmasteriai , susirasi googlėj.

3. Steam.ini kurį rasi Valve/cstrike/steam.ini būna parašyta

PatchVersion=1.1.2.6
ProductName=cstrike

Pakeisk

PatchVersion=1.6.3.7
ProductName=cstrike

4. Ir geriausias būdas užsisakyk hosta ir iškart matysi savo serverį per find server ;)

tai kad ir esu ant hosto serveri paleides..

-- Papildyta --

duok normalius setmasterius, PLZ ! Nes jau isbandes *Myliu SuperGames.lt* kiek..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...